Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №613 від 25.07.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Злочини тижня

В одному з розважальних закладів Рівного невідомі особи викрали залишену без нагляду сумку 24­річної мешканки села Городище.

З припаркованого на подвір’ї будинку автомобіля 30­річного рівнянина, розбивши скло бокових дверей, викрадено відеореєстратор.

Невідома особа викрала:

в одному з рівненських маршрутних таксі барсетку 36­річного мешканця Здолбунова;

два велосипеди з господарства 55­річної мешканки Сарн;

мопед без акумуляторної батареї та два велосипеди з незамкненого підсобного приміщення у 80­річного мешканця Корця;

майже на 700 гривень продуктів харчування з одного з торгівельних закладів Демидівки;

на площі Незалежності залишений без нагляду мобільний телефон, вартістю майже 4500 гривень, у 27­річного мешканця обласного центру.

Працівники міліції затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві свого двоюрідного брата. Як встановили правоохоронці, чоловік дерев’яною палицею до смерті побив родича.

У:

Рівному зловмисниця відкрито заволоділа мобільним телефоном 34­річної рівнянки. У пограбуванні працівники міліції підозрюють мешканку Кореччини;

19­річної рівнянки на вулиці Степана Бандери її знайомий зірвав із неї золотий ланцюжок. Про це вона повідомила до міліції;

22­річного мешканця Дубно працівники міліції виявили речовину рослинного походження, зовні схожу на марихуану, вагою понад десять грамів. Вилучене направлено на дослідження до Науково­дослідного експертно­криміналістичного центру;

27­річної мешканки обласного центру, потрапивши до квартири через вікно, зловмисники викрали ноутбук, золоті вироби та DVD­плеєр.

31­річного мешканця Сарн працівники міліції виявили майже сто патронів. Вилучені предмети направлено на дослідження до Науково­дослідного експертно­криміналістичного центру.

34­річного жителя Корця вночі, невідомі особи, скориставшись відкритим вікном, викрали з його магазину два мобільні телефони, електророзетки, електрокабель, а також близько чотирьохсот гривень.

42­річної рівнянки в обласному центрі на вулиці Кн. Романа невідомий, погрожуючи фізичною розправою, заволодів золотим перснем. У ході розслідування міліціонери встановили, що пограбування вчинив 31­річний мешканець Рівного.

25.07.2013



Рівне-Ракурс №10 від 25.07.2013p. 
На головну сторінку