Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №614 від 01.08.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Партійне життя

Микола Кучерук - за об’єднання опозиційних сил

Микола Кучерук - за об’єднання опозиційних сил

На початку цього тижня в Рівному народний депутат України Микола Кучерук провів першу прес­конференцію в якості виконуючого обов’язки голови Рівненської обласної організації Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”.

За словами нового керівника ВО “Батьківщина”, основне його завдання нині ­ згуртування опозиційних сил регіону навколо політичної організації, яку він представляє. Як каже Микола Кучерук, нині Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” має представництво без виключення в усіх радах області.

“Я співпрацюю з керівником “Удару”, з керівником “Свободи”. Ми спілкуємося і знаходимо шляхи порозуміння. Так само, як ми співпрацювали на парламентських виборах, аналогічно будемо діяти й на президентських”, ­ зазначив Микола Кучерук.

Стосовно оцінки останніх подій, а саме ­ пікетування сесії Рівнеради представниками ВО “Свобода” та “Удар” із приводу земельних питань та наміру виділення садово­город­ніх ділянок нібито близьким до фракції “Батьківщини” в Рівнераді людям, Микола Кучерук не дав прямої відповіді. Однак зазначив, що є прихильником виділення землі всім, хто хоче будуватися, і зняття в цьому плані всіх обмежень.

01.08.2013Ярослав ТАРАСЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 01.08.2013p. 
На головну сторінку