Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №616 від 15.08.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ох, дороги

Скільки Соборну не ремонтуй - дороги в місті кращими не стануть

Скільки Соборну не ремонтуй - дороги в місті кращими не стануть

Як повідомили кореспонденту “Рівне Ракурса”, дорожні служби максимально використовуватимуть світловий день і працюватимуть протягом вихідних, щоб мінімізувати незручності для автомобілістів, які створилися через ремонт головної магістралі обласного центру.

Окрім того, у зв’язку зі зміною погодних умов та значними об’ємами запланованих робіт, рух автомобільного транспорту в центрі Рівного буде повністю перекрито на ділянці вулиці Соборна від “ЦУМу” до “Органного залу” від шостої ранку четверга, до шостої ранку понеділка, 19 серпня. Попередньо перекриття вулиці Соборної в центрі Рівного планувалося з 16 серпня по 18 серпня включно.

Від редакції: на перший погляд ремонт центральної вулиці ­ справа потрібна, але чи настільки вона актуальна в місті, адже є багато вулиць, які вже давним­давно потребують “хірургічного” втручання і мають у сотню разів гірший стан від головної артерії міста, проте до них руки шляховиків не доходять, а ось Соборну “вилизують” щорічно. Можливо, так і потрібно, але це нагадує скетч Тарапуньки і Штепселя “Один кум добре, а два краще”, в якому українські актори висміюють окозамилювачів, які прихорошують місто, лише готуючись до приїзду начальства і лише в тих місцях, де воно проїжджатиме. І хоча наші чиновники і не готуються до зустрічі столичних керманичів, а вирішили причепурити центр міста до Дня міста і Дня Незалежності, однак це справи не міняє…

15.08.2013Георгій ПАВЛОВСЬКИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 15.08.2013p. 
На головну сторінку