Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №246 від 29.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Задушив і згвалтував третьокласницю

У Володимирці в кущах біля школи №3 виявили тіло 9-річної місцевої мешканки Марії Г. Дівчинку задушили і зґвалтували.

Про це повідомила інспектор ЦГЗ управління МВС у Рівненській області Олена Кузьменко. В день нещастя Марія разом з двома своїми братами відпочивала біля водойми в парку. Неподалік від них також відпочивали 24-річна Віта з чотирма дітьми і її 29-річний співмешканець Олександр.

Марія не раз приходила до них гратися з дітьми, оскільки мешкала недалеко. Тому і на озері вони разом проводили час. Віта з Олександром випивали. Олександр все повторював, що Марія буде красивою дівчиною, коли виросте. Віта ж не приховувала ревнощів.

Коли дівчинка вирішила піти в ліс за суницями, за нею услід вирушив нетверезий Олександр. Знайшовши третьокласницю, почав до неї чіплятися. Свідком цієї картини стала Віта, яка поспішила за Олександром. Вона зажадала, щоб той дав спокій дівчинці, але, отримавши від чоловіка декілька ударів, повернулася назад до дітей.

Але це дуже розсердило Олександра. І він ще наполегливіше став приставати до Марії. Та чинила опір, але сили виявилися нерівними. Олександр задушив дівчинку і зґвалтував. Після злочину він відтягнув тіло дитини в кущі. Там воно і пролежало три дні, поки його не знайшли міліціонери, адже дівчинка перебувала в розшуку.

Правоохоронці затримали Олександра за підозрою у вбивстві і зґвалтуванні неповнолітньої. Слідство триває.

29.06.2006Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 29.06.2006p. 
На головну сторінку