Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №618 від 29.08.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Стрітбольна ліга FCA

Десятка кращих - відома

Відбувся останній тур перед фіналом стрітбольної ліги FCA. 24 серпня, на День Незалежності, на майданчику Ювілейного 14 команд розіграли останні пункти за вихід у фінальну десятку.

В групі "А" гравці "ППС" підтримали свій імідж і впевнено вийшли з групи, посівши перше місце, другими там фінішували "Fire". У групі "B" одразу три команди мали по 1 перемозі і за забитими­пропущеними очками першими закінчили груповий турнір стрітболісти "Dream", другими були "Кракіен". У групах "С" та "D" було по 4 команди, де до фінальної частини пройшли відповідно "Pistons", "N.W.P." та "Whity","Інакші".

Найцікавіші поєдинки розпочалися в плей­офф. У першій зустрічі "ППС" розгромив "Кракіен" ­ 15:7, "N.W.P." неймовірними зусиллями Сотника на останніх секундах виборов перемогу у "Whity" ­ 15:14, "Fire" зламали опір "Dream" ­ 14:9, а "Інакші" не залишили шансів "Pistons". Після поразок дорогу до 5 місця проклали собі "Whity" та "Dream", які показали доволі цікаве протистояння, і перемогу здобули новачки цього турніру "Whity" (Юхимчук, Рачковський, Лавренчук) ­ 12:11.

Сьоме місце вибороли "Pistons", перемігши "Кракіен", а десятими фінішували "Дикий Захід", залишивши позаду "Fusion". У півфінальних матчах "ППС" продовжили переможну ходу та здолали команду Сотника ­ 15:9, а "Fire" в неймовірній боротьбі переграв "Інакших". У матчі за третє місце "Інакші" (Роман, Волошин, Нехай) впоралися з "N.W.P." і заслужено посіли 3 місце. У чемпіонському двобої "ППС" не залишили шансів "Fire" і завершили цей тур абсолютними чемпіонами.

Таким чином, після 5 туру до фінальної частини потрапляють 10 команд, які були розділені на 2 підгрупи: "ППС", "Роботяги", "ЗМЗК", "Кракіен", "Pistons" та "Dream", "Fire", "Інакші", "N.W.P.", "Дикий Захід". Після групових турнірів ­ матчі плей­офф, які і назвуть ім’я переможця ліги. Окрім того, ще й буде проведено конкурс на кращого снайпера. Фінальна частина змагань відбудеться 31 серпня на майданчику перед торговим комплексом "Злата плаза".

29.08.2013Януш СЕРПЕНЬ



Рівне-Ракурс №10 від 29.08.2013p. 
На головну сторінку