Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №622 від 26.09.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Чемпіонат України серед аматорів

“ОДЕК” - ЧЕМПІОН УКРАЇНИ

Як стати чемпіоном України за тиждень? Зовсім недавно це вдалося оржівському “ОДЕКу”. З 17 по 20 вересня в Оржеві та Рівному відбувалися матчі фінального етапу аматорського чемпіонату України. Зрозуміло, що перед господарями ставилося одне­єдине завдання ­ здобуття першого місця у своїй групі та вихід до суперфіналу, в якому розігруватиметься звання чемпіона.

Перший матч проти “ЮСБ” із Чернігова “ОДЕКу”, відверто, не вдався ­ мінімальна поразка навряд чи спроможна надихати на плідну подальшу боротьбу. Проте, здобувши в наступній грі перемогу з аналогічним рахунком ­ 1:0 ­ над “Локомотивом” (Куп’янськ), оржівці, зважаючи на паралельну поразку конкурентів, зберегли шанси на вихід.

Усе вирішувалося в заключному турі. “ОДЕКу” потрібно було забивати в грі проти іллічівського “Бастіона” якомога більше і чекати протилежного від “Локомотива”. У підсумку доля посміхнулася Оржеву ­ перемога 4:0 та перевага в особистій зустрічі вивели до суперфіналу наших земляків.

Вирішальний поєдинок за звання чемпіона України серед аматорів відбувся на нейтральному полі в селі Лютіж Київської області. Повпреду Рівненщини протистояв “Рух” із Винників Львівської області. Основний та додатковий час матчу закінчився з рахунком 1:1. На 21­ій хвилині рахунок у грі відкрив “Рух”, але на першій компенсованій хвилині першого тайму Роман Савицький встановлює, як виявиться трішки пізніше, остаточний результат.

У серії післяматчевих пенальті “основна частина” завершилася внічию 3:3. Проте в “серії до промаху” перший же удар гравця “Руху” Юрій Кособуцький відбив, а ось Володимир Поліщук виявився точним. Все! “ОДЕК” вперше в своїй історії стає чемпіоном України серед аматорів!

26.09.2013



Рівне-Ракурс №10 від 26.09.2013p. 
На головну сторінку