Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №625 від 17.10.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Як доглядати за губами!

Наші губи завжди потребують догляду, незалежно від пори року, але в зимовий період вони найбільш схильні до впливу зовнішнього середо­вища. Губи завжди знаходяться на виду, вони не повинні виглядати потрісканими або обвітреними, адже такі не притягнуть до себе уваги.

Обов’язково необхідно використовувати захисні бальзами, в зимовий період вони допомагають захистити ніжну структуру і тонку шкіру від обвітрювання, а в літній період ­ від дії сонячних променів, які благополучно висушують тонку поверхню.

Бальзами зазвичай наносяться перед виходом на вулицю, але намагайтеся робити це завчасно, щоб бальзам встиг ввібратися в шкіру губ. Окрім бальзамів, губки потребують і додаткового догляду, наприклад, легкий масаж. Це допомагає додати прилив крові до губ.

Потрібно зробити маску для губ з меду, потримати кілька хвилин, після чого губи стануть ніжними. Так само дуже корисно використовувати касторову олію або оливкову, це допоможе дуже добре зволожити губи і наситити їх корисними речовинами. Дитячий крем так само благодійно впливає на шкіру губ. Деякі жінки використовують крем для повік, які дуже схожі з шкірою губ, але це задоволення не з дешевих, та в екстрених випадках можна вдатися і до нього.

Окрім профілактичних заходів не потрібно забувати, як правильно наносити макіяж, використовуючи косметику. Грамотний підбір не тільки помади, а й макіяжу в цілому за типом обличчя і кольором очей приховає недоліки і підкреслить приємні особливості в рисах обличчя кожної дівчини чи жінки.

Іноді ми можемо спостерігати в куточках губ хворобливі тріщини, це може означати нестачу вітамінів В2. Тому до свого харчування необхідно додати овочі і фрукти, яйця, м’ясо, кисломолочні продукти. Такі продукти мають властивість не накопичувати в організмі, тому вживати їх необхідно регулярно, щоб в організмі завжди були присутні вітаміни, які нам дуже необхідні. Наша краса залежить від правильного харчування. Не менш важливий фактор має і вода, яку ми вживаємо, вона повинна бути чистою, і випивати за добу ми повинні близько 2­х літрів. Нанесення засобів різного макіяжу також може негативно позначитися на молодості і здоров’ї нашої шкіри, тому бажано не тільки доглядати за нею, а й знати, як правильно фарбувати губи, видаляти помаду чи косметику.

Роблячи різні маски для губ, краще користуватися свіжими і натуральними косметичними засобами, навіть виготовлені в домашніх умовах маски, діють більш ефективніше у порівнянні з дорогою косметикою.

17.10.2013



Рівне-Ракурс №10 від 17.10.2013p. 
На головну сторінку