Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №626 від 24.10.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зі святом, водії!

Рівненська автошкола ТСОУ – школа професіоналізму

Рівненська автошкола ТСОУ – школа професіоналізму

Індивідуальний підхід до кожного курсанта

Навички водіння автомобіля не є розкішшю в сучасному світі. На сьогоднішній день це скоріше необхідність, продиктована часом і темпом життя. Проте, перш ніж кожен з нас сяде за кермо свого новоспеченого друга, нам треба чітко засвоїти правила руху і поведінки на дорозі, які зможуть забезпечити нам, нашим пасажирам і суспільству навколо певний відсоток безпеки. Що, власне, і пропонує вам Рівненська автошкола ТСО України, заснована в 1947 році.

Заклад щороку випускає більше 1000 спеціалістів за робітничими професіями: водіїв категорії А1, А, В, С, D, СЕ, ВЕ та водіїв з перевезення небезпечних вантажів. У навчальному процесі ви­користовуються сучасні ком­п’ютерні системи та техніка. Інноваційні технології навчання дозволяють вести теоретичні заняття інтенсивно, роблять їх цікавими та змістовними. Нав­чання проводиться за денною та вечірньою формою. Автошкола має потужну матеріально­технічну базу для підготовки водіїв усіх категорій: 16 легкових та 10 вантажних автомобілів, 2 автобуси, 3 автопричепи, а також 2 мотоцикли та скутер. Кваліфіковані викладачі та інструктори поділяться з вами своїм досвідом і гарантовано навчать всім необхідним правилам і маневрам. Викладання правил дорожнього руху проходить у легкій формі розповіді та спілкування, а досвідчені водії­інструктори підбирають індивідуальний підхід до кожного з курсантів.

Навчальний курс водія категорії В (легковий автомобіль) складається з теоретичної та практичної частини і триває близько двох місяців. Практичне навчання проводиться на “Ладах” та “Деу Ланос” різних моделей. Після того, як курсант навчиться керувати ними, він зможе їздити на будь­якому авто. Завершується навчання іспитами, успішне складання яких підтверджується свідоцт­вом державного зразка.

Сьогодні персонал автошколи налічує 40 працівників, які дбайливо утримують матеріальну базу та техніку. Варто відзначити високий професіоналізм майстрів виробничого навчання з водіння автомобіля ­ Валерія Якушевського, Миколи Мички, Миколи Озарчука, Анатолія Ткачука; викладачів ­ Миколи Ковальського, Тимофія Величка. Це добре підготовлені фахівці, що мають не тільки відмінні теоретичні знання, а й багатий практичний досвід роботи. На базі автошколи неодноразово проводилися всеукраїнські та регіональні навчально­методичні збори.

Рівненська автошкола ТСОУ також пропонує послуги з додаткового практичного водіння для отримання нижчих категорій, удосконалення майстерності водіння автомобіля, консультації з правил дорожнього руху. У нас розроблена комплексна програма підвищення водійської майстерності, яка передбачає різні варіанти практичних занять у різний час доби і в різних погодних умовах, що дозволить вам краще орієнтуватися в інтенсивному транспортному потоці в місті, впевненіше відчувати себе на засніженій і слизькій зимовій дорозі, навчитися виходити із складних дорожніх ситуацій.

Колектив Рівненської автошколи ТСОУ з оптимізмом дивиться у майбутнє. Незважаючи на труднощі сьогодення, нам вдалося відремонтувати в себе і в Здолбунівському навчальному підрозділі, який нещодавно приєднали до нас, практично всі навчальні кабінети та оновити їх технічне оснащення, що дозволяє здійснювати навчальний процес на сучасному рівні та на 30­40 відсотків збільшити річний випуск водіїв.

Користуючись нагодою, сердечно вітаю колектив автошколи, ветеранів, які працюють у нас більше 25 років ­ Сергія Левчука, Володимира Дмитрука, Анатолія Заська і Василя Сергєєва, всіх наших курсантів і випускників з Днем автомобіліста. Щиро бажаю усім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства, якому я віддав кращі роки свого життя, щастя, добробуту, нових трудових здобутків і зеленого світла на життєвих і автомобільних дорогах!

Рівненська автошкола ТСО України

Якщо ви бажаєте розумно витратити час і гроші, а головне - отримати реальні навики, телефонуйте: (0362) 23-00-84, 23-50-28

Пишіть і заходьте: 33018, м. Рівне, вул. Курчатова, 1

24.10.2013Юрій БОГДАНОВИЧ, директор Рівненської автошколи ТСО України, депутат обласної ради, член­кореспондент Транспортної Академії України



Рівне-Ракурс №10 від 24.10.2013p. 
На головну сторінку