Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №626 від 24.10.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Смертельний випадок

Сварка через собаку закінчилася плачевно

До реанімації центральної районної лікарні Млинова у вкрай важкому стані був доставлений 40­річний мешканець Млинівщини Павло. Лікарі констатували в нього гематому голови та закриту черепно­мозкову травму. На жаль, через дві доби чоловік помер на лікарняному ліжку, так і не приходячи до тями. Правоохоронці з’ясували причину трагедії.

Двоє братів стали свідками, як їхній односельчанин 19­річний Олег вигулював мисливського собаку без відповідного спорядження. Вони зробили йому зауваження, але хлопець його проігнорував. А ввечері ситуація переросла в конфлікт, який для одного з братів, а саме Павла, закінчився трагічно. Сварка миттєво переросла в бійку, коли Павло пригрозив нацькувати чотирилапого на Олега, той у свою чергу, пустив у хід кулаки. Удар, який прийшовся Павлові в голову, збив його з ніг. Олексій, якому також дісталось, допоміг братові піднятись і дійти додому.

Проте серед ночі Павла доставили до медустанови ­ він скаржився на голов­ний біль. За дві доби, не приходячи до тями, Павло помер у реанімаційному відділенні Млинівської ЦРЛ.

­ За даним фактом триває досудове розслідування за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), ­ коментує ситуацію в справі виконуючий обов’язки начальника Млинівського РВ Сергій Волков. ­ Олегу вже оголошено про підозру в скоєнні даного злочину, до нього судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Суд і повинен визначити міру покарання за скоєне. А вона, за санкцією статті, максимально може сягнути до десяти років ув’язнення.

24.10.2013Олеся БОНДАРЕЦЬ



Рівне-Ракурс №10 від 24.10.2013p. 
На головну сторінку