Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №626 від 24.10.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кубок Рівного

Свято регбі в місті Рівне

На честь 16­річчя місцевого регбі в Рівному відбувся Кубок міста з регбі­7. У першій півфінальній зустрічі РК “Рівне” розгромив ветеранську команду “СВЯЗІ” ­ 44:0, а в другій ­ ДЮСШ №4 виявилося сильнішим за “ЮНІОР” ­ 17:0.

У матчі за третє місце “Юніор” переграв “Связі” ­ 19:7, а РК “Рівне” переміг ДЮСШ №4 ­ 26:14, і став переможцем турніру.

Але на цьому свято для глядачів не закінчилося. Після розіграшу кубка 4 команди поділилися на дві та зіграли в класичне регбі 15х15, порадувавши вболівальників контакт­ним регбі.

Після завершення гри відбулося нагородження. За 4 місце нагородили команду “Связі”, в якій відзначили гру Євгена Голенка. Бронзові нагороди отримала команда “Юніор”, а кращим в команді було названо досвідченого Сергія Савчука. Срібні медалі вручили регбістам ДЮСШ №4, а приз кращого гравця отримав Андрій Мирон. Медалі за перше місце та Кубок міста дісталися РК “Рівне”, яка вже вкотре демонструє, що є кращою у нашому місті та однією з кращих на Західній Україні. Кращим гравцем турніру визнали і відзначили відповідним призом Андрія Хрусюка.

Окрім того, за вагомий внесок у розвиток Регбі у Рівному було нагороджено Андрія Божика та Костянтина Влащука, обидва отримали Подяку та овальні м’ячі з підписом всіх гравців міста.

Після цього відбулося офіційне прощання з чудовим і талановитим рівненським регбістом, який відомий за виступами в молодіжній збірній України, гравцем, який завжди віддавався на всі сто відсотків грі, демонструючи сміливість, відвагу, пристрасть та любов до неї ­ Дмитром Цюпиком. Дмитро офіційно завершив кар’єру гравця РК “Рівне” і тепер виступатиме за команду ветеранів “Связі”.

На завершення, підтримуючи традиції, рівненські регбісти, наче одна ВЕЛИКА РОДИНА, продовжили спілкування під час так званого “третього тайму”.

24.10.2013Юрій РАЧКОВСЬКИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 24.10.2013p. 
На головну сторінку