Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №631 від 28.11.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Рівне перетворюється на “космодром”?

Рівне перетворюється на “космодром”?

Схоже на те, що наш обласний центр у черговий раз “прославився” не лише на всю Україну, але й далеко за її межами. У жодному місті з території міського відділу міліції ще не запускали на повітряних кульках фотографії Віктора Януковича та Миколи Азарова “в космос”. У Рівному це зробили вперше в Україні.

Відбулося дійство під час акції протесту, яка була проведена у вівторок під стінами рівненської міліції. Як повідомили самі учасники зібрання, їх спонукала прийти до міліції звістка, поширена в Інтернеті, про те, що правоохоронці викликають на допит учасника протесту, який відбувся на майдані Незалежності в Рівному 22 листопада. Тоді з майдану “в космос” на повітряних кульках була відправлена фотографія Вік­тора Януковича.

Того ж дня, у вівторок, у друкованих засобах масової інформації Рівного був поширений коментар правоохоронців про цю подію. У ньому зазначалося, що вже відкрито кримінальне провадження, й учасникам “відправки” “світить” чималий термін.

На знак протесту цього вівторка до міліції прийшли громадські активісти та представники місцевих ЗМІ з фотографіями не лише Віктора Януковича, але й фотопортретами Миколи Азарова. Після коротких перемовин з керівництвом рівненської міліції, вони випустили кульки з фотопортретами Януковича та Азарова безпосередньо на подвір’ї міськвідділу. Деякі з них піднялися в небо, а деякі впали на землю. Бродячі собаки, яких було на той час біля прохідної міліції чимало, почали гратися з фото Віктора Януковича , але згодом втратили до нього інтерес.

28.11.2013



Рівне-Ракурс №10 від 28.11.2013p. 
На головну сторінку