Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №631 від 28.11.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Євроінтеграційний прорив

НУВГП – Політехніка Любельська: СИНТЕЗ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ

НУВГП – Політехніка Любельська: СИНТЕЗ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ

Програма найоптимальнішого переведення теоретичного курсу в практичну площину успішно втілюється в життя

22 листопада в Національному університеті водного господарства та природокористування відбулася чергова зустріч в. о. ректора НУВГП професора Миколи КОРЕЦЬКОГО та директорів навчально­наукових інститутів із представниками державного університету “Політехніка Любельська” (м. Люблін, Польща), присвячена розширенню співробітницт­ва двох вишів у царині запровадження навчання з отриманням подвійного диплома ­ українського і польського.

Делегація гостей складалася з шести провідних фахівців Політехніки Любельської. Це, зокрема, Веслав СІКОРА ­ директор бюро програм Східного партнерства Політехніки Любельської, доктор технічних наук, Павел ДРОЖДЖЕЛЬ ­ заступник декана з навчальної роботи механічного факультету, доктор технічних наук, Павел КОМАДА ­ заступник директора інституту електроніки та інформаційних технологій, завідувач кафедри оптоелектроніки та телекомунікаційних мереж, доктор технічних наук, Анна ЖИЧИНСЬКА ­ заступник декана факультету архітектури та будівництва, кандидат технічних наук, Бартломей КВЯТКОВСЬКИЙ ­ завідувач кафедри архітектури, кандидат технічних наук, Анна РУДАВСЬКА ­ заступник декана механічного факультету, кандидат технічних наук.

Як повідомив директор Нав­чально­наукового інституту заочно­дистанційного навчання НУВГП Юрій ПЕЛЕХ, поряд зі спеціальностями з отриманням подвійного диплома, з якими університет уже працює, ­ “Інформатика” та “Менеджмент”, за результатами перемовин і погодження навчальних програм будуть відкриті нові спеціальності для спільного навчання ­ “Електротехніка”, “Мехатроніка” “Будівництво” та “Архітектура”.

Крім того, було обговорено впровадження практик на базі Політехніки Любельської студентами, які не беруть участь у програмі подвійного диплома і є студентами тільки НУВГП. Це будуть як виробничі, так і невиробничі практики. Погоджено терміни їх проведення, одна з них минулого тижня завершилася в Політехніці Свентокжишській (м. Кельце, Польща).

Отже, програма почесного президента НУВГП, народного депутата України Миколи СОРОКИ та в. о. ректора університету професора Миколи КОРЕЦЬКОГО щодо найоптимальнішого переведення теоретичного курсу в практичну площину успішно втілюється в життя.

28.11.2013Олександр ОЛЬХОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 28.11.2013p. 
На головну сторінку