Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №631 від 28.11.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Велика презентація

День відкритих дверей у НУВГП

День відкритих дверей у НУВГП

У неділю, 24 листопада, в Національному університеті водного господарства та природокористування відбувся перший у цьому навчальному році День відкритих дверей. Захід відкрив проректор з науково­педагогічної та методичної роботи, в. о. директора Навчально­наукового інституту будівництва та архітектури, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Святослав КРАВЕЦЬ.

Випускники середніх шкіл та учні вищих нав­чальних закладів І­ІІ рівнів акредитації, що зібралися на зустріч із професорсько­викладацьким складом НУВГП, мали можливість ознайомитися з умовами вступу до університету у 2014 році. Про це їм докладно розповів відповідальний секретар приймальної комісії університету, кандидат технічних наук, доцент Олег КУХНЮК.

Із презентаціями напрямів і спеціальностей навчально­наукових інститутів НУВГП виступили: Володимир ГАВРИШ ­ в. о. директора Навчально­наукового механіко­енергетичного інституту, Микола МАРЧУК ­ в. о. директора Навчально­наукового ав­тодорожнього інституту, Микола ХЛАПУК ­ в. о. директора Навчально­наукового інституту водного господарства та природооблаштування, Петро ТАДЕЄВ ­ директор Нав­чально­наукового інституту автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки, Олена БРЕЖИЦЬКА ­ заступник в.о. директора Навчально­наукового інституту агроекології та землеустрою, Олег БОРДЮЖЕНКО ­ заступник директора Навчально­наукового інституту будівництва та архітектури з наукової та профорієнтаційної роботи та Галина МІЩУК ­ заступник директора Навчально­наукового інституту економіки, менеджменту та права за напрямом “Менеджмент”.

Після презентацій інститутів відбувся святковий концерт, в якому взяли участь студентські творчі колективи. На завершення заходу майбутні студенти ознайомилися з навчальними і спеціалізованими лабораторіями кафедр, матеріально­технічним забезпеченням навчального процесу.

28.11.2013Сектор зв’язків із громадськістю



Рівне-Ракурс №10 від 28.11.2013p. 
На головну сторінку