Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №631 від 28.11.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відкритий чемпіонат міста Рівне. Перша ліга

НА СТАРТ ВИКЛИКАЮТЬСЯ

1 тур. 23 листопада. ДЮСШ "Верес" ­ "Рівнегаз" ­ 0:6, "Ребелс" ­ "Славутич­Комфорт" ­ 6:8, "Горизонт" (Костопіль) ­ "Феміда" ­ 1:4, "Хімік" ­ "Славія" ­ 2:2.

2 тур. 24 листопада. "Рівнегаз" ­ "Хімік" ­ 8:3, "Славутич­Комфорт" ­ "Славія" ­ 1:2, "Феміда" ­ ДЮСШ "Верес" ­ 4:1, "Ребелс" ­ "Горизонт" (Костопіль) ­ 11:4.

Після завершення “великого” футбольного сезону в області стартував “малий” сезон ­ футзальний. А головним його турніром на даний момент вважається відкритий чемпіонат міста Рівне, стартові тури якого пройшли минулих вихідних.

Склад учасників першої футзальної ліги порівняно з попередніми роками суттєво оновився ­ минулорічний переможець “ДЮСШ №4­МЕГУ” та бронзовий призер “Рівне­112” з певних обставин не змогли взяти участь у цьому турнірі, а діючий віце­чемпіон “Славутич” повністю змінив свій склад, додавши до назви клубу приставку “Комфорт”. Натомість із другої ліги до першої вийшли переможець ­ костопільский “Горизонт”, а також “Рівнегаз” та ДЮСШ “Верес”.

Серед результатів перших двох турів варто відзначити впевнену ходу “Рівнегазу” та “Феміди”, які здобули по дві перемоги. Щоправда, і в “газовиків”, і в “прокурорів” суперники були не з найгрізніших, тому перевірку на міцність їм ще треба буде пройти... Перемога та нічия в активі “Славії”, яка в першій своїй грі не зуміла дотиснути “Хімік”, а в другій спромоглася лише мінімально переграти “Славутич­Комфорт”. Не надто вражаючий результат, особливо зважаючи на заявку команди, в якій фігурують такі імена, як Сергій Щубак, Роман Волох, Андрій Паршиков, Валерій Шипуков, Сергій Дьомушкін та Олег Кучер.

Не змогла поки що освоїтися на рівненському паркеті єдина команда не з обласного центру ­ костопілький “Горизонт”. Костопільчани непогано виглядали в обох своїх матчах, але здобути бодай очко не спромоглися, двічі крупно програвши. Свій перший гол у першій лізі юнаки з ДЮСШ “Верес” зуміли провести тільки у другій своїй грі ­ все­таки відчувається певний брак досвіду у гравців Юрія Кубишкіна, які з численних своїх нагод використали поки що єдину.

28.11.2013Петро МИМО



Рівне-Ракурс №10 від 28.11.2013p. 
На головну сторінку