Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №248 від 13.07.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Політична криза

Одні палять партквитки, інші - приміряють посади

Одні палять партквитки, інші - приміряють посади

Політичні події в державі мало кого залишили байдужими. Нині кожен намагається, немов той астролог, вгадати, яким буде розвиток подій. Втім, передбачити наступні кроки наших політиків не береться ніхто.

Наприкінці минулого тижня у Рівному побував екс-голова Верховної Ради Володимир Литвин. Приїхав він аби зустрітися з активом Народної партії, лідером якої він є. До речі, того дня на партконференції головою Рівненської районної організації НП обрали директора Клеванського держлісгоспу Ігора Фізика.

Під час спілкування із журналістами, пан Литвин запевнив, що парламентська криза на місцевому рівні позначиться негативно.

- Варто очікувати чергової кризи при обранні спікера. Це буде перевірка на збалансованість коаліції. Якщо не оберуть спікером Петра Порошенка, не буде й прем’єром Тимошенко.

Цікаво, що ці слова Володимир Литвин сказав за день до обрання головою Верховної Ради Олександра Мороза. Зміна “орієнтації” Сан Санича призвела до виходу із лав соцпартії двох рівненських Сергіїв - Луценка і Штурхецького. На спільній прес-конференції рідний брат міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка заявив про свою незгоду з діями лідера партії і назвав це зрадою України. Самого ж Мороза він порівняв з Іудою Іскаріотом, який останнім своїм вчинком перекреслив все добре, що у нього було. А потім Сергій Луценко разом із Сергієм Штурхецьким перед запрошеними журналістами спалили свої партквитки членів СПУ (на фото). Після цього пан Луценко закликав усіх чесних соціалістів вчинити так само.

Втім, решта членів його вже колишньої партії у Рівному, схоже, лишилася зі своїм лідером. Другий секретар обкому СПУ, голова фракції СПУ в Рівнераді Володимир Воловодік у телефонній розмові запевнив, що не варто драматизувати ситуацію.

- Знайшлися двоє, які написали заяву про вихід із партії, і на цьому все. Ніхто такого у нас більше не зробить.

13.07.2006Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2006p. 
На головну сторінку