Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №638 від 09.01.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс житейський

Сприятливі та несприятливі дні для церемонії весілля в 2014 році

Сприятливі та несприятливі дні для церемонії весілля в 2014 році

2013-­й рік закінчується і практичні дружини вже думають над тим, як обрати дату одруження в подальшому році. 2014­й обіцяє парам світле блаженство, але, на жаль, не всім отак райдужно. Є дні, на які краще не призначати весілля, щоб не нашкодити майбутній сім’ї. Але про все за порядком. За східним календарем 2014­ий ­ рік блакитного дерев’яного Коня. Він символізує успіх новітніх починань. Це одне з основних пророкувань того, що рік стане прихильним до весіль.

Кінь елементарно не виносить самотності і всі сили докладає для того, щоб правити сім’єю. Але не всі коні покірні і поступливі. Потрібно бути надзвичайно акуратними, тому що власник 2014 року буде дуже норовливим.

Тому тим, хто вирішить заключити шлюб у рік Коня, варто бути дуже обережними. Через імпульсивність і нестриманість майбутнє домашнє життя може бути насиченим незлагодами і конфліктами. Причому, часто бездоказовими. Але тут варто не лише сподіватися на прикмети, але й дивитися за собою. М’якість і спокій замість різкості і навіженості ще жодному шлюбу не нашкодило.

Занадто сильно переживати з приводу ймовірних сварок все ж не варто. Як знаємо, милі сваряться ­ лише тішаться. Символ року обіцяє, що життя в шлюбі після примирення подружжя буде сильним і наповненим закоханості і ніжності. Адже Кінь, як ніхто інший, благоволить до творіння домашньої ідилії, незважаючи на блаженну вдачу.

Якщо ви не переконані у власному бажанні скріпити ваш альянс, не варто поспішати. Кінь не терпить нещирості. Вона благоволіє подружжям, в яких немає місця сумніву.

Сприятливі і несприятливі дати для весілля в 2014 році

Які невідповідні і сприятливі дні для весілля в 2014 році? Згадаймо про те, яке чотириноге надає протекцію в цьому році. А як вже говорилося вище, це Кінь, який сприяє новим зв’язкам і новим шлюбам. Але це ще не значить, що сприятливі дні для весілля в 2014 році всі підряд. Дуже принципово підійти до укладання шлюбного союзу виважено, щоб загальне життя було довгим і заможним.

Весілля в січні

Згідно зі східним календарем, Кінь набирає силу лише 31 січня 2014 року. Тому цілий січень буде правити бал Чорна водяна змія. Вона дає протекцію докладним і обережним сімейним парам. А ще дарує їм фінансове благоденство. До речі, весільну мандрівку краще відстрочити. Змія воліє вступати у спільне життя у своєму гнізді. Тому варто обережно призначати дату весілля. Сприятливими датами для весілля в січні 2014 року будуть 15, 26 і 30 січня. А ось 31 січня краще відмовитися від реєстрації шлюбу.

Весілля в лютому

У лютому 2014 року розпочинає своє сходження на трон Кінь. Це означає, що місяць буде сприятливим для укладання шлюбу. Але на початку місяця ураган почуттів просто може перевтілитися в ураган, який зробить ваше сімейне життя насиченим конфліктами. Відповідною для весілля буде друга половинка лютого. Найбільш успішні дні - 14, 15 і 28. Сім’ї, створені в ці дні, будуть сильними і скоро обзаведуться дітками. Велика можливість заснування вдалої домашньої справи.

Весілля в березні

У 2014 році березень спов­нений масою підходящих дат для весілля. У цьому місяці множиться заступництво Коня до нових починань, так як в 1-ий весняний місяць у природи настає оновлена, сила життя, також, як і у майже всіх молодят. Шлюб, укладений у березні, дасть добробут і задоволеність. Але не слід призначати бенкет на 3 та 19 березня. Ці дні мають всі шанси принести біди й прикрощі майбутній сім’ї. Але пари, які витримають ці тести, в майбутньому будуть безмежно щасливі.

Весілля в квітні

Одруження в квітні 2014 року обіцяє нареченим безкінечний карамельний місяць. Молодят очікують невеликі незгоди, в основному пов’язані з побутом, надалі їх очікує гармонійне і умиротворенне життя. А всі чвари будуть одразу ж забуті за бурхливими примиреннями. Головне - не допускати локального конфлікту, який переростатиме в сувору сварку. Найсприятливіші дні для весілля в квітні 2014 року - 4, 7, 12, 21 і 25. Проте в цьому місяці взагалі немає безуспішних днів для одруження.

Одруження в травні

Здавна існує прислів’я “вийдеш заміж у травні - будеш все життя маятися”. Забудьте про це! 2014-ий для весілля сам по собі зручний, а травень принесе тихий і безтурботний шлюб. Рівновага у сім’ї буде тривати довго, тільки якщо не одружитися в найбільш несприятливі дні. 3, 4 і 9 травня віщують нещастя і швидке розлучення юній парі. Дуже вдалі дні - 11 і 26 травня. А тим, хто бажає уникнути втручання сторонніх у свою сім’ю, будь-то нав’язливі родичі або ймовірна коханка, варто призначити одруження на 22 травня.

Весілля в червні

На початку червня 2014 року триває весняний сплеск сил Коня. Пари, які укладуть подружній союз в перші два тижні, збережуть свою любов на все життя, яке буде яскравим і насиченим. Навіть ті, хто зовсім недавно відшукали свою половинку, можуть бути спокійні: союз, укладений на початку червня, триватиме не одне десятиліття. А ось в другій половині місяця норовлива конячка приготувала неприємний сюрприз: спільне життя може закінчитися тим, що один із подружжя буде любити, а другий - лише дозволяти любити себе. Найбільші розлади принесуть 19, 23, 26 і 27 дні червня.

Одруження в липні

На початку місяця краще почекати з реєстрацією шлюбу. Вирішуючи, як вибрати дату весілля, потрібно дуже обачно ставитися до липня. Безліч побутових негараздів випадуть на голови тим, хто вирішить одружитися 2, 4 і 7 липня. Вічна плутанина і непостійність очікує весілля 1, 8 і 10 липня. Зате починаючи з 12 числа, молодят чекає одностайність і порозуміння. А домашній бюджет не матиме поганих часів. Найщасливіші дні для весілля - 15, 21 і 24 липня 2014 року.

Весілля в серпні

Серпень 2014 року - непередбачуваний для весіль, як здичавілий мустанг. Сьогодні - поступливий і лагідний, завтра він може встати дибки і помчати у степ. Так, 1, 2 і 3 серпня принесуть склоки і розбрат, при цьому не тільки між чоловіком і дружиною, а й між рідними подружжя з обох сторін. Але вже 4 і 6 дні місяця подарують благополуччя у молодій сім’ї. Пари, які зіграли весілля 16 або 20 вересня, можуть в один момент помітити, що любов раптово пропала, залишивши місце налагодженому побуту і звичкам. Але ті, хто не побачать у такому об’єднанні нічого огидного, проживуть разом до глибокої старості.

Одруження в вересні

Вересень 2014 року обсипле молодих приємними дарами, як з рогу достатку. Радісним сюрпризом може стати і швидка поява малюка. Відносини будуть невимушеними, і подружжя навряд чи буде коли-небудь жалкувати про свій вибір дня весілля. Але кінець місяця пророкує повністю протилежні події. Дуже велика можливість розчаруватися у партнері, сильні скандали і сварки можуть призвести до швидкого розриву. “Чорна смуга” розпочнеться з 24 вересня.

Шлюб у жовтні

2014 рік для весілля восени досить сприятливий. У жовтні найкращим часом для одруження буде початок і кінець місяця. Пари, що одружилися в ці дні, будуть нерозлучні на заздрість оточуючим. Глибоке взаєморозуміння і міцне кохання не зуміють зруйнувати навіть суворі розбіжності. Однак у середині жовтня краще не призначати дату весілля. Цей час загрожує появою в сім’ї третьої особи, яка загрожуватиме розірвати молодий шлюб. Тому найбільш вдалі дні - з 1 по 10 жовтня і з 19 жовтня до початку листопада.

Одруження у листопаді

Листопад з перших днів не сприяє весіллям. На новоспечене подружжя чекають перешкоди, з якими далеко не всі можуть впоратися. Більше того, близька людина може залишити вас у найважчу хвилину. Чіпляння, гарячковість, і докори можуть призвести до розриву через те, чия черга мити посуд. Можливі і часті зради, і абсолютно бездоказові ревнощі, через які один з подружжя може просто мучити іншого недовірою. Але ближче до кінця місяця, починаючи з 18 листопада 2014 року, настане пора сильних сімей. Правда, їхня міцність може базуватися більше на фінансовому благополуччі, ніж на суворих емоціях.

Весілля в грудні

Грудень 2014-ого - підходящий місяць для весіль. Незважаючи на холод і морози, у відносинах постійно буде палати вогник, який час від часу перетворюватиметься на вогонь. Нудьзі і смутку не буде місця в грудневих союзах. А життєвий шлях не затьмарять дурні сумніви. Шлюб, укладений у грудні, буде довгим і нескінченно щасливим. Мабуть, варто цуратися лише 12 і 28 чисел, які можуть принести неприємності в перші роки спільного життя.

09.01.2014



Рівне-Ракурс №10 від 09.01.2014p. 
На головну сторінку