Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №642 від 06.02.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наркопритон

Припинено діяльність “наркопритонів”

Припинено діяльність “наркопритонів”

Житель обласного центру 49­річний Юрій не лише систематично вживав наркотики, а й надавав власну оселю для виготовлення та вживання дурману 29­річному Андрію та 31­річному Ігорю.

Чоловік знав не за чутками, що за свою діяльність може потрапити до місць позбавлення волі, адже за плечима вже мав не одну судимість за аналогічні злочини.

За інформацією, котру отримали дільничні Володимир Марчук та Юрій Бахур, 49­річний Юрій з друзями у квартирі займався виготовленням дезоморфіну (так званого “крокодилу”), де й відразу вживав щойно виготовлений наркотик.

Коли до помешкання завітали міліціонери, зловмисник разом з товаришами саме виготовляв чергову дозу.

З квартири було вилучено усіляке приладдя для виготовлення наркотиків, шприци та саму наркотичну суміш.

­ Мешканці будинку почали скаржитися на страшний сморід у під’їзді, ­ говорить дільничний лейтенант міліції Володимир Марчук. ­ Я знав про те, що власник квартири був наркоманом зі стажем, отож підозра одразу впала на нього.

Зловмисник своєї провини не заперечує і розповідає, що систематично надавав своє приміщення друзям­наркоманам, які разом з ним виготовляли та вживали психотропні речовини.

­ Стосовно чоловіка відкрито кримінальне провадження за статтею 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, ­ зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Руслан Мельник. ­ Усе вилучене направлено на дослідження у Науково­дослідний експертно­криміналістичний центр. Триває досудове розслідування.

Працівники Рівненського міського відділу викрили раніше судимого 40­річного Ігоря, мешканця обласного центру, який надавав власне помешкання для виготовлення та вживання психотропних речовин.

Оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Рівненського міськвідділу міліції отримали інформацію про функціонування “наркопритону” в одній із квартир на вулиці Драганчука, що в Рівному. Щоб перевірити, завітали до оселі зловмисника.

Як з’ясувалося, чоловік систематично разом зі своїми товаришами 35­річним Віталієм та 34­річним Геннадієм виготовляли сильнодіючий і високотоксичний наркотик ­ дезоморфін, і тут же його вживали.

­ Своєї вини зловмисник не заперечує та зізнається, що і сам досить довгий час вживає психотропні речовини, а також надає приміщення для їх виготовлення та вживання іншим особам, ­ зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Руслан Мельник. ­ З квартири було вилучено різне приладдя для виготовлення наркотиків, шприци та наркотичну суміш.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Усе вилучене направлено на дослідження у Науково­дослідний експертно­криміналістичний центр. Триває досудове розслідування.

06.02.2014



Рівне-Ракурс №10 від 06.02.2014p. 
На головну сторінку