Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №643 від 13.02.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#ГУ Міндоходів повідомляє

Кримінальне правопорушення

10 лютого співробітники оперативного та слідчого управлінь ГУ Міндоходів у Рівненській області, спільно з працівниками УДАІ УМВСУ Рівненщини, в ході проведення заходів “Акциз-2014” здійснили перевірку транспортного засобу Мерседес “Спрінтер”.

У ході перевірки встановлено факт транспортування рідини з характерним запахом спирту в кількості 500 літрів (100 пляшок по 5 л кожна).

Як пояснив водій, спирт він завантажив у невідомої йому раніше особи та на її прохання здійснював перевезення за межі області. Конкретне місце розвантаження йому мали повідомити телефоном.

- Нами внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення до єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за фактом затримання транспортного засобу, яким перевозились із метою збуту, незаконно виготовлені алкогольні напої, - зазначив заступник начальника - начальник слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Рівненській області Володимир Перегняк.

Рівненщина: за результатами роботи юристів бюджет отримав 49 тисяч гривень

У січні на користь Рівненської митниці Міндоходів судами вирішено 1 справу на суму 49 тис. грн. на користь платників податків, а також 1 справу на 11 тис. грн.

Водночас, протягом січня 2014 року в судах різних інстанцій (з урахуванням справ минулих років) перебувало 54 справи на суму 8,8 млн. грн., стороною в яких виступає Рівненська митниця Міндоходів.

За словами заступника начальника ГУ Міндоходів Рівненщини Михайла Ліманського, позитивні рішення судових інстанцій по справах, винесених на користь органів Міндоходів, полягають у доведенні обґрунтованості вимог до тих суб’єктів господарювання, які укладають сумнівні та ризикові угоди, намагаються ухилитися від сплати податків або ж уникають сплати боргу перед державою.

Відповідно до Податкового кодексу України, платник має право оскаржити рішення в адмініст­ративному чи судовому порядку.

13.02.2014



Рівне-Ракурс №10 від 13.02.2014p. 
На головну сторінку