Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №204 від 08.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спіймали на гарячому

Телята крав… співробітник міліції

Працівники Дубенського райвідділу міліції шоковані. Їхній позаштатний співробітник - помічник дільничного інспектора, 52-річний Олег Н. - виявився дволикою людиною: вночі крав худобу, а на ранок приходив допомагати правоохоронцям у розслідуванні злочинів. Нещодавно злодія упіймали “на гарячому”.

- Коли в чергову частину міліції зателефонував господар ферми села Загорці Дубенського району й повідомив, що з його ферми вкрали трьох телят, - почав розмову заступник начальника карного розшуку Дубенського райвідділу міліції Олександр НАРТЮК,- ми одразу зібралися їхати на місце події, щоб провести розслідування. А вже через кілька годин до мене зателефонував мій знайомий, мовляв, щойно бачив, як у лісі біля села Підбрусень Млинівського району ріжуть худобу. Ми негайно виїхали на вказане чоловіком місце і застали там нашого позаштатного співробітника, який разом зі своїм спільником порався біля крадених телят. Ми були вражені. виявилося, що одне теля вже було порізане й лежало в мішку, інше знаходилося в багажнику, а ще одне - в хліві їхнього знайомого.

До речі, “робоча” іномарка злодіїв застрягла в болотистій ямі, тому з краденим “добром” вони ніяк не могли виїхати з лісової хащі. Чоловіків заарештували. Нині вони перебувають у слідчому ізоляторі. Ведеться слідство.

- Прикро, що злодієм виявився наш позаштатний співробітник, - говорить Олександр Гаврилович. – Тим паче, що є підозри, що він протягом двох років викрадав худобу з ферм Дубенщини, затуманюючи очі правоохоронцям.

08.09.2005Оля ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2005p. 
На головну сторінку