Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №643 від 13.02.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Інваспорт

У регіональному центрі “Інваспорт” відбулася спартакіада серед учасників бойових дій з Рівного. Участь у турнірі взяли понад півсотні ветеранів Афганістану, серед яких - 12 жінок. Змагалися воїни-афганці у кульовій стрільбі, настільному тенісі, шашках та армспорті. За словами голови обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Миколи Ражика, такі спартакіади упродовж лютого проходитимуть майже в усіх районах Рівненщини. Натомість переможці на місцевих рівнях братимуть участь у жовтні цього року вже в IV обласній спартакіаді серед учасників бойових дій та членів їх сімей.

Олімпіада

14 лютого на Першому національному телеканалі можна буде побачити виступ національної збірної команди з фрістайлу на зимовій Олімпіаді в Сочі, до складу якої входять рівнянки.

Виступ у першій кваліфікації розпочнеться о 15.45 за київським часом, у другій - о 16.30. Того ж дня, 14 лютого, відбудеться і фінал змагань. Він розпочнеться о 19.30 за київським часом.

Нагадаємо, що у складі збірної України - дві рівнянки: Ольга Полюк та Анастасія Новосад.

Футзал

20-річного гравця МФК “Кардинал-Рівне” Володимира Кручка викликали до молодіжної збірної України. Володимир знаходиться у Луганську, де українська “молодіжна”, очолювана тренером “ЛТК” Романом Ковальчиком, проводить навчально-тренувальний збір, який завершиться двома товариськими іграми у Франції з місцевою молодіжною збірною. Поєдинки відбудуться 11-12 лютого.

Для рівненської футзальної команди виступи її вихованців у складі молодіжної збірної не є чимось новим. Так, у команді U-21 минулого скликання грав Дмитро Ситник.

Професійний футбол

Президент ПФЛ Мелетій Бальчос із робочим візитом відвідав Рівненщину, де особисто познайомився з інфраструктурою Чемпіона України серед аматорських команд ФК “ОДЕК” (Оржів), який проходить ліцензування і є серед числа потенційних учасників змагань серед професійних команд у другій лізі.

Після більш як двогодинних перемовин за зачиненими дверима тет-а-тет із Президентом ФК “ОДЕК” Мироном Чернецьким, Мілетій Бальчос відвідав стадіон “ОДЕК-Україна”, а також селищну школу, де якраз і проходять заняття дітей, які входять до структури клубу. Спортивна школа Рівненського району, яка знаходиться у селищі Зоря, справила на Президента ПФЛ позитивні враження і, у випадку участі ФК "ОДЕК" у другій лізі, якраз спортивна інфраструктура Зорі буде для оржівської команди як запасним стадіоном, так і клубною спортивною базою.

13.02.2014



Рівне-Ракурс №10 від 13.02.2014p. 
На головну сторінку