Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №204 від 08.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нічого собі!

Повним хаосом

назвав Віктор Чайка дорожній рух у місті

Міський голова Рівного Віктор Чайка повідомив про зміст офіційної зустрічі з міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком. Зокрема, було порушено питання недосконалості українського законодавства щодо відповідальності учасників транспортного руху. Водії, за словами Віктора Чайки, паркують свої авта, де хочуть і як хочуть. Натомість, для цивілізованого регулювання дорожнього руху держава має занадто слабку законодавчу базу. Так, незважаючи на те, що з бюджету міста виділено понад 11 тисяч гривень на встановлення дорожніх знаків, які вказують на наявність об’їзної дороги в напрямках Луцька та Білорусі, дорожні служби Рівного щоденно фіксують від 200 до 460 вантажівок вагою в 40 і більше тонн на міських дорогах.

Якщо процес не буде врегульований правоохоронцями, то вже за два роки такі вулиці, як кн.Володимира, Грушевського, Льонокомбінатівська, потрібно буде знову ремонтувати. В такому разі міський голова Рівного не виключає позову від виконавчого комітету до керівництва обласного ДАІ чи служби, яка з’явиться на її місці.

На зустрічі з міністром Віктор Чайка порушив також проблему створення муніципальної міліції. Компетентні працівники МВС підготували пропозиції щодо заснування такої структури у Рівному. Юрій Луценко пообіцяв розглянути ці пропозиції найближчим часом. За словами Віктора Чайки, необхідність створення у Рівному муніципальної міліції виникла вже давно. Але проблемою реалізації проекту є пошук джерела фінансування. Для Рівного укомплектований підрозділ міської міліції коштуватиме близько 7,5 мільйона гривень.

08.09.2005Прес-служба виконавчого комітету

Рівненської міської ради




Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2005p. 
На головну сторінку