Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №204 від 08.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Людина людині – вовк?

Око виколов ножем

На вулиці Широкій м.Дубно знаходиться будинок-інтернат для престарілих та інвалідів. Сюди направляють знедолених зі всіх куточків України - тих, від кого відмовилася рідня, кому немає де подітися у цьому світі. Здається, живи й радій, що держава турбується, щоб ти був одягнений і ситий. Але ж ні, мешканці інтернату часто роблять своє, і без того невеселе, життя просто нестерпним.

У засобах масової інформації неодноразово повідомлялося про сутички між підопічними інтернату. Це й не дивно, адже тут проживає багато людей, які побували у в’язницях, і норов яких лишився, як кажуть, “зеківський”. Іноді в притулку траплялася й поножовщина. Було, що мешканці інтернату й на медперсонал нападали... А нещодавно в Дубні трапився черговий казус. Інтернатівець уночі виколов око своєму співмешканцю...

Сварка між двома дідами почалася ще вдень, а вночі один із ображених зайшов тихенько в палату до об’єкта своєї ненависті, вийняв з кишені ножа і встромив його в око сплячому супротивнику. На крики бідолашного збігся увесь медперсонал. Нападника відразу ізолювали, а до чоловіка, у якого витекло око, викликали “швидку”.

За словами головного лікаря станції “Швидкої допомоги” м.Дубно Якова ВАГІЛЕВИЧА, потерпілого доправили в Рівненську обласну лікарню. Бачити травмованим оком він уже не зможе, до того ж, відкрита рана вимагає належного догляду.

08.09.2005Оля ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2005p. 
На головну сторінку