Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №651 від 10.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Чемпіонат області

На старт 4 травня викликаються...

Головні претенденти на звання Чемпіона області з футболу 2014 року зустрінуться вже у першому турі змагань. На нараді з питань проведення чемпіонату, першості та розіграшу Кубку області 2014 року лише вісім команд підтвердили свою участь у Першій лізі - це "ОДЕК", ФК "Гоща-АМАКО", "Маяк", ФК "Малинськ", "Ізотоп-РАЕС", ФК "Садове", "Случ" та "Сокіл" (Радивилів). Пізніше до них долучився "Локомотив" із Здолбунова, який став правонаступником іншої здолбунівської команди – "Автоленда". Щодо інших учасників, то ФК "Зоря" та "Сокіл" (Рівне) повідомили про відмову від участі в першій обласній лізі.

Такі колективи, як ФК "Вельбівне" та "Енергія" через фінансові труднощі новий сезон розпочнуть у першості області (другій лізі).

Окрім цих клубів у нижчому обласному дивізіоні планують грати "Водник" (Рівне), "Полісся" (Рокитне), "Спартак" (Дубно), "Калина" (Бугрин), "Горинь" (Дубровиця), під питанням дебютант "АМАКО" із Симонова, що на Гощанщині.

Також став відомий розклад перших матчів чемпіонату і вже у першому турі, матчі якого відбудуться 4 травня, головні претенденти на звання чемпіона області 2014 - "ОДЕК" та ФК "Малинськ" – зійдуться в очному протистоянні.

В інших іграх туру зустрічатимуться: ФК "Садове" - "Случ", "Сокіл" - "Ізотоп-РАЕС", "Локомотив" - "Маяк", а ФК "Гоща-АМАКО" в цьому турі відпочиватиме.

Наразі календар змагань уточнюється і складається, і буде готовий найближчим часом. Щодо схеми проведення чемпіонату, то на нараді з питань проведення змагань спершу було підтримано новий формат для Рівненщини - це ігри восьми команд у два кола, а потім кращі четвірки із "золотими" очками ще грають кожна з кожною у два кола, і лише після цього визначаються остаточні місця команд у турнірній таблиці. Проте, після наради, декілька команд змінили свою думку щодо схеми проведення, і пропонують обмежитись лише іграми у два кола. Остаточно схема проведення змагань буде затверджена найближчим часом.

10.04.2014Петро МИМО



Рівне-Ракурс №10 від 10.04.2014p. 
На головну сторінку