Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №249 від 20.07.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Так і треба?

Полуничка в трусах

Полуничка в трусах

Популярність інтимних зачісок набирає обертів

Зачіски бувають різні. Найцікавіші, мабуть, - інтимні, які в розпалі цього літа неабияк популярні. Про те, як вони створюються руками вмілого перукаря, кореспондент “Рівне-Ракурсу” дізнавався, завітавши в кілька “інтимних” перукарень міста.

Зі слів працівниці одного із салонів, в інтимну перукарню варто навідуватися хоча б раз у місяць, так само як і в звичайний салон краси. Бо у людини все повинно бути прекрасним, в тому числі і зачіска на “цікавому” місці.

Пані Наталя розповіла, що найчастіше під її вправні перукарські руки потрапляють жінки - чоловіки неохоче роблять сюрпризи своїм коханим.

Найпоширеніша зачіска - це малюнок за трафаретом, акуратно виголений на інтимному місці. Візерунки можуть бути найнесподіванішими - суничка, плейбойський кролик, квіточка, метелик - майже всі атрибути, притаманні мистецтву тату. Деякі дами можуть замовити щось вишукане - наприклад, китайські ієрогліфи чи магічні знаки тощо. Бувають клієнти з почуттям гумору - так, один чоловік замовив, щоб йому зробили “там” трафарет тризуба.

Окрім візерунків, волосяний покрив на інтимних місцях можна з успіхом фарбувати у різні кольори, що й практикується. Нерідко до зачіски додаються блискітки, маленькі намистинки тощо. Виходить доволі привабливо.

Форма та колір інтимної зачіски, за словами спеціаліста, тримається близько місяця, а потім варто знову наводити там лад.

Лікарі нічого поганого в інтимних зачісках не вбачають: якщо перукар працює в стерильних умовах з використанням якісної фарби, то - подразнення шкіри не буде. Сьогодні найбільш затребувані кольори для фарбування волосяного покриву в інтимному місті лишилися незмінні - червоний та білий, які діють збуджуюче для партнера. Власне для цього вони й створюються. Влітку клієнтів в інтимного перукаря значно більше. І не дивно - пора кохання!

20.07.2006Руслан ГОРУК



Рівне-Ракурс №10 від 20.07.2006p. 
На головну сторінку