Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №250 від 27.07.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Конфлікт

Знову про »нелюбов» Червонія до міліції,

Знову про »нелюбов» Червонія до міліції,

або Чим не вгодили екс-губернатору рівненські »беркутівці»

Головний міліціонер області Сергій Піддубний (на фото) запросив журналістів обговорити відкритий лист Василя ЧЕРВОНІЯ міністру внутрішніх справ України Юрію Луценку, в якому екс-нардеп нарікає на роботу працівників міліції.

Звісно, що нічого доброго на прес-конференції на адресу пана Червонія не прозвучало. Полковник наголосив, що з екс-губернатором завжди намагався налагодити відносини, однак, не вийшло - за його словами, через амбіційність тепер уже колишнього нардепа. Насамперед, пан Червоній всіляко висловлював свою “нелюбов” до спецпідрозділів міліції, на що пан Піддубний зреагував наступним чином:

- Мабуть, мова йде про “Беркут”, який не потрібно любити чи не любити. Краще спитати людей, скільки злочинців затримали бійці цього підрозділу та попередили протиправних посягань на життя громадян. А те, що “беркутівці” нещодавно на законних підставах повернули у відомство МВС України престижний автомобіль “Фаетон”, на якому успішно й незаконно пересувався Василь Червоній шляхами України, то це право Міністерства внутрішніх справ України.

На прес-конференції пан Піддубний також згадав і про екс-начальника відділу ДАІ Рівенщини Едуарда Герасимчука, якого, цитую, “не хоче бачити в Рівненській області”. А ще сказав, що на Рівенщині буде замінено п’ять начальників райвідділів міліції.

Ну і, нарешті, приємна новина. Головний міліціонер області повідомив, що незабаром у Сарнах і Корці у працівників райвідділів з’являться нові приміщення. В місті Дубно новосілля справлятимуть працівники ДАІ та МРЕВ.

27.07.2006Руслана ГОРУК



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2006p. 
На головну сторінку