Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №658 від 29.05.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вбивство

Кривава бійня на Дубенщині

Кривава бійня на Дубенщині

Нелюд зарубав сокирою 29-річну Ірину, працівницю придорожнього кафе “Джерело” в селі Підлужжя Дубенського району, а її колезі – 42-річній Марії - завдав численних рубаних ран. Злочинець, який родом із Харкова, втік із місця події з сокирою в руках. Наразі правоохоронці кинули всі сили та засоби на пошуки жорстокого вбивці.

Близько 6:40 год. до міліції надійшло повідомлення про бійню в с. Підлужжя. На місці події міліціонери встановили, що одразу після відкриття кафе, о шостій ранку, молодик, за невстановлених причин та без будь-яких пояснень, завдав ззаду сокирою смертельних ран бармену Ірині, яка нічого не підозрюючи сиділа за столом та займалась документацією.

Нелюд залишив жінку бездиханною та відразу кинувся на повара - 42-річну Марію. Жінка почала втікати, а озвірілий злочинець наздогнав її та щосили наносив удари сокирою по тілу нещасної. Уже на дорозі Марія підбігла до вантажівки, яка була припаркована поруч. На щастя, у кабіні автомобіля спав водій.

Зі слів далекобійника зі Львова, він прокинувся від стуку, відкрив двері та побачив, що на колінах стоїть жінка, а молодик мовчки наносить їй удари сокирою. Закривавлена жінка кликала на допомогу. Василь каже, що накинувся на зловмисника, а той почав втікати до кафе. Водій вантажівки кинувся за ним, але повернувся, щоб допомогти пораненій жінці та викликав правоохоронців.

Вбивця, увесь у крові, прихопив із собою знаряддя злочину та зник у невідомому напрямку. Міліціонери в кафе знайшли його особисті речі та документи. Злочинець родом із Харкова, де і проживає. Двічі одружений та донедавна працював на одну з приватних охоронних фірм. З якою метою він приїхав на Рівненщину, і що підштовхнуло його до такого жахливого злочину, встановлюють правоохоронці. Досудове слідство на особливому контролі в керівництва УМВС.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про місцеперебування Володимира Костяненка, 1988 року народження, повідомити на лінію 102.

29.05.2014



Рівне-Ракурс №10 від 29.05.2014p. 
На головну сторінку