Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №658 від 29.05.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Чемпіонат області

Вимушена пауза в чемпіонаті та першості

Вимушена пауза в чемпіонаті та першості

Чергові тури в першій та другій обласній лізі не відбулися. Через трагічну загибель українських військових на сході країни, було прийнято рішення про перенесення поєдинків на пізніший термін.

Під час цієї непередбачуваної паузи коротко підведемо підсумки здобутки команд в обох лігах.

Отож, чемпіонат (перша ліга): упевненим стартом відзначилися “північні” команди. І ФК “Малинськ”, і “Маяк” (Сарни) поки що здобувають виключно перемоги. Це стосується не лише чемпіонату, але й кубкових поєдинків. До речі, в Кубку ці два колективи вже скоро зійдуться в двох півфінальних поєдинках, і ось тут вже комусь доведеться поступитися…

Щодо минулорічного чемпіона, то оржівський ОДЕК, як і минулого року, розпочав сезон у першій лізі з поразки. Проте, враховуючи, що поступилися вони малинським футболістам, з такого старту робити трагедію навряд чи варто.

Більшого очікувалося від двох гощанських колективів, проте ні ФК“Гоща-АМАКО”, ні ФК“Садове” вберегти 0 в графі “поразки” так і не вдалося. Та тут теж таки варто зауважити, що представники Гощанського району грали проти лідерів – ФК “Малинськ”, “Маяка” та “ОДЕКа”.

Першість (друга ліга): лідерство після стартових турів несподівано захопила дубровицька “Горинь”. Чому несподівано? Бо минулого року поліська команда могла боротися лише за виживання в першості, якби “виліт” із другої ліги був би передбачений регламентом. Але, знову ж таки, нічого екстраординарного в такому лідерстві немає. Поки що цьогорічні змагання мають непогані шанси виграти всі, без виключення, футбольні колективи, адже склад учасників в сезоні 2014 року підібрався досить рівний.

Короткий турнірний шлях (всього чотирнадцять матчів) “загрожує” різноманітними сенсаціями, так що більш-менш виокремити групу лідерів вдасться хіба що ближче до закінчення першого кола.

29.05.2014Петро Мимо



Рівне-Ракурс №10 від 29.05.2014p. 
На головну сторінку