Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №250 від 27.07.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Потаємне

П’ять еротичних фантазій чоловіка

ПЕРВІСНА

Я кидаю біля вогнища підстреленого мною оленя. Підходить дружина, її тіло обкручується навколо мого потужного торсу. Я оволодіваю нею на тигровому хутрі і думаю: “Найкращому чоловіку дістаються найкращі жінки. Це справедливо”.

Внутрішній голос: Якщо торсом називати грушоподібне розширення тіла від стегон до грудей, то за потужностю торса з тобою, звичайно, зрівняється не кожний.

АВІАЦІЙНА

Я лечу в літаку. Чарівна дівчина з крісла навпроти пильно дивиться на мене. Після мовчазного діалогу ми усамітнюємося... у туалеті, де ж іще?

Внутрішній голос: У літаку крісла розташовані так, що пасажири не бачать один одного.

У СТИЛІ “БАУНТІ”

Ми з нею на безлюдному острові. Спочатку вона поводиться обережно, але потім розуміє, що я - чоловік її мрії. Втім, інших чоловіків тут немає. У світлі вечірнього сонця я починаю цілувати її пружне тіло.

Внутрішній голос: Ні гігієни, ні презервативів, та й узагалі ти такий везунчик, що на безлюдному острові можеш опинитися лише з Вупи Голдберг.

ГЕРОЇЧНА

Я врятував її від гвалтівника (здирника, вбивці), і вона запрошує мене до себе додому. До ранку я сам починаю відчувати себе жертвою насильства.

Внутрішній голос: Напевно, в неї є хлопець. Перед тим, як рятувати когось, уточни це питання.

КУРОРТНА

Ми з дружиною живемо в готелі, де усі номери однакові. Прийшовши з вечірки, кидаюся на ліжко. До мене притискається сексуальне розпашіле тіло. Відблиск місяця - це не дружина, це та сама білявка з вечірки!

Внутрішній голос: А з ким у цей час дружина?!

27.07.2006Павло ЛОМОВ



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2006p. 
На головну сторінку