Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №204 від 08.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Фотосвіт

А ви бували на Синевирі?

“До гір треба ставитися серйозно і йти туди надзвичайно підготовленими”, – каже рівнянин Володимир Захарук, персональна фотовиставка якого відкрилася в приміщенні галереї Національної спілки фотохудожників. Вже вкотре за допомогою мистецтва фотографії автор доводить, якими чудовими можуть бути звичні краєвиди Карпат. Про це говорить і сама назва виставки: “Там, де гори й полонини: Карпати”.

Пейзажі навкруги озера Синевир, що розташоване на висоті 989 метрів над рівнем моря, сріблясті водоспади в селі Шешори, туман на горі Красія, водоспад на річці Прут – це далеко не повний перелік перлин Карпатської краси, який відкриває фотохудожник для поціновувачів. Багато фоторобіт було присвячено найвищій горі України – Говерлі.

Деякі світлини Воломира Захарук професійні фотографи одразу ж назвали фотографічними шедеврами.

В майбутньому Володимир Захарук планує також влаштувати виставку на тему, близьку кожному рівнянину: “Рівне вчора і сьогодні…” (пан Володимир працює в управлінні комунальної власності Рівненського міськвиконкому).

Доречно сказати, що наполегливий і талановитий автор змінив своїми роботами ставлення до фотографії багатьох людей та змусив поважати себе як професіонала. І не тільки у фотомистецтві. Адже той шлях гірськими хребтами Карпат, який пройшов автор, осилили б далеко не всі.

08.09.2005Олександр ДЖИГИРЕЙ



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2005p. 
На головну сторінку