Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №251 від 02.08.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наша гордість

Найсильніший у Європі - рівнянин?

Найсильніший у Європі - рівнянин?

Чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору пройшов 26-27 липня у приміщенні “Інваспорту”. Переможцем турніру вже вчетверте у своїй кар’єрі став рівненський спортсмен Володимир Копитюк.

Змагання у Рівному, де брали участь представники різних куточків держави - Луцька, Житомира, Запоріжжя, Донецька, стали ще й останньою репетицією збірної України перед Чемпіонатом Європи, який пройде 3-7 жовтня у Чехії.

За словами тренера, Михайла КОВЕРЗИ, він залишився задоволеним виступом свого підопічного, Володимира Копитюка:

- Зараз Володимир, як і вся команда, яка налічує 12 учасників (8 чоловіків та 4 жінки) перебуває у хорошій формі. Це підтверджують і результати, які спортсмени показали на Чемпіонаті України. Перед від’їздом до Чехії ми проведемо у вересні ще один збір Національної команди. Думаю, на першості Європи без особливих труднощів виграємо золоті медалі. Єдиний наш дійсно сильний суперник - збірна Ірану - в Європі не виступає, тож перешкод на шляху до перемоги нема.

Що ж до індивідуального виступу мого підопічного, Володимира Копитюка, то наразі він дійсно є найсильнішим спортсменом збірної України. За досить недовгий термін занять пауерліфтингом Володимир уже вчетверте переміг у Чемпіонаті України. На його рахунку срібна медаль Чемпіонату світу-2005 у командному заліку, а також золота нагорода у жимі лежачи на тій же світовій першості, але в особистому заліку. Впевнений, і на Чемпіонаті Європи він стане найкращим, - підсумував Михайло Коверза.

02.08.2006Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 02.08.2006p. 
На головну сторінку