Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №251 від 02.08.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Прес-служба повідомляє

Конфлікту між міліцією і прокуратурою немає

Спростував інформацію, поширену місцевими ЗМІ про те, що нібито прокурор області Леонід Ореховський користується незаконно зареєстрованим автомобілем, начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Піддубний.

На своїй прес-конференції 31 липня Сергій Піддубний повідомив, що представники засобів масової інформації неправильно зрозуміли і по-своєму розтлумачили його слова. Жодних претензій до реєстрації авто, на якому певний час їздив Леонід Ореховський, немає. Крім того, за словами Сергія Піддубного, немає також і конфліктування між міліцією та прокуратурою в області: обидві правоохоронні структури маютьспільну мету і гарні перспективи для нормальної роботи.

Того ж дня відбулася прес-конференція прокурора Рівненської області, під час якої було остаточно вичерпано непорозуміння, що виникло 25 липня, після попередньої зустрічі начальника УМВС в області з журналістами. Леонід Ореховський підтвердив відсутність конфлікту як між керівниками обласної прокуратури і міліції, так і між самими структурами. Відповідаючи на запитання представників ЗМІ, прокурор області запевнив, що не подаватиме судового позову на Сергія Піддубного, адже той спростував неправдиву інформацію.

02.08.2006Світлана Сирота, прес-секретар прокурора Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 02.08.2006p. 
На головну сторінку