Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №665 від 18.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вирок

Затримали серійного крадія

Міліціонери затримали зловмисника, який вчинив близько 20 крадіжок. Чоловік практично ніде не працював, тож крадіжки були його єдиним заробітком.

Підозри у вчиненні низки крадіжок впали на 26-річного Святослава, жителя с. Хорів, під час розкриття крадіжки у с. Бродівське Острозького району. Саме тоді чоловік знову потрапив до “поля зору” правоохоронців.

- До Острозького міського відділу звернувся житель с. Бродівське про те, що невідомі особи з господарства його племінника викрали посуд та телевізор. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, – повідомив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук.

Завдяки клопіткій роботі, міліціонери менш ніж за добу з’ясували, що крадіжку вчинили 26-річний Святослав, житель с. Хорів, разом зі своїм поплічником. Під час огляду помешкання Святослава міліціонери виявили та вилучили викрадений посуд і телевізор. Крім цього, в будинку останнього правоохоронці знайшли і інші речі, про крадіжку яких раніше повідомляли жителі Острозького району. Сам же Святослав зізнався у вчинені близько 20 крадіжок. За його словами, жертвами стали жителі сіл Оженин, Бродівське, Плоске та Хорів Острозького району.

Чоловік не гребував нічим, тож крав практично все: продукти харчування, гроші, вироби з металу, побутову техніку, домашню птицю, кролів та велосипеди. Нині правоохоронці перевіряють причетність чоловіка до цих крадіжок. До речі, він у минулому вже був судимий за майнові злочини, тож на час останньої крадіжки перебував на іспитовому терміні.

Слідчими слідчого відділення відносно Святослава розпочато кримінальне провадження за крадіжку. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

18.07.2014



Рівне-Ракурс №10 від 18.07.2014p. 
На головну сторінку