Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №665 від 18.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Краса тіла

Антицелюлітні засоби в домашніх умовах

Домашній антицелюлітний гель

Щоб його приготувати, трохи підігрійте 30 г­ рожевої води і всипте в неї 3 г желатину. Як тільки він розчиниться, додайте 50 г гліцерину, 3 г борної кислоти і 1 ч. л. рідкого меду. Всі інгредієнти добре перемішайте і залиште в темному місці на 5 годин. Приготований своїми руками гель нанесіть на проблемні ділянки шкіри масажними рухами.

Для більшої ефективності замість желатину використовуйте його рослинний замінник - агар-агар.

Одним з найбільш ефективних домашніх засобів у боротьбі з целюлітом є кава. До складу кавових зерен входить кофеїн, стимулюючий обмін речовин. Обмін речовин, виводить токсини і розщеплює підшкірний жир. Для виготовлення крему своїми руками подрібніть кавові зерна в кавомолці. Якщо є можливість, використовуйте свіжі зерна, вони містять найбільшу кількість кофеїну.

Кавовий крем з глиною

Косметичну глину розведіть водою таким чином, щоб у вас вийшла кашкоподібна маса. Отриману масу змішайте з такою ж кількістю подрібнених кавових зерен. Після гарячого душу нанесіть засіб на проблемні ділянки шкіри. Зробіть легкий масаж протягом 5-10 хвилин, потім оберніться поліетиленовою плівкою і ляжте під ковдру приблизно на 1 годину. Тепер змийте засіб теплою водою і змастіть шкіру лосьйоном.

Повторюйте процедуру не менше 2-х разів на тиждень.

Крем на основі кави і йогурту

Змішайте 2 ст. л. подрібненої кави і 6 ст. л. йогурту. Отриманим складом змастіть місця, уражені целюлітом, а потім помасажуйте протягом 10-15 хвилин. Після процедури змийте залишки теплою водою.

Даний рецепт допоможе вам придбати м’яку і шовковисту шкіру. Проводьте процедуру 2-3 рази на тиждень.

Або ще такий рецепт крему своїми руками, який допомагає позбутися целюліту: візьміть 2 ст. л. кави, 3-4 ч. л. подрібнених вівсяних пластівців і 1 ст. л. сметани - для сухої шкіри, або йогурту - для жирної шкіри. Ці інгредієнти ретельно перемішайте, нанесіть на розпарену шкіру і помасажуйте протягом 10 хвилин, після чого змийте залишки теплою водою.

18.07.2014



Рівне-Ракурс №10 від 18.07.2014p. 
На головну сторінку