Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №251 від 02.08.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кристалографія - медицина майбутнього

Людина складається зі сніжинок

Людина складається зі сніжинок

Головний лікар ЛДЦ »Піраміда» Микола ДИКУН вважає, що з будь-якою хворобою потрібно боротися на молекулярному рівні

Нещодавно науковці Інституту екології людини провели важливий для медицини дослід, у якому взяв участь головний лікар Дубенського лікувально-діагностичного центру “Піраміда” Микола ДИКУН (на фото).

»Концерт» для води

У лабораторію було доставлено десять зразків води у пробірках, на яких вказувався лише їхній порядковий номер. На вигляд вода була однаковою, втім мала різне джерело.

Перед науковцями стояло завдання перевірити молекулярну структуру кожної із цих рідин. Що ж з’ясувалося? Молекулярна структура води з мінеральних джерел, освяченої в церкві і тієї, що певний час зберігалася у дубенській піраміді (“РР” неодноразово писала про це), мала форму сніжинок (див. мал). А водопровідна, газована та кип’ячена вода - найпотворніших форм молекул.

Далі дослідники влаштували воді “концерт” - включали почергово то класику, то важкий рок.

- Найбільш виразно вода змінює свою молекулярну структуру під дією музики, - говорить лікар. - Під мелодії Бетховена потворні молекули поступово перетворюються на шестигранні фігурки, а під важкий рок - руйнуються.

- Яке відношення до людини та її здоров’я має цей експеримент?

- Безпосереднє. Людський організм на 80-90 відсотків складається з води. Коли народжується дитина, її кров, лімфа, вода, всі клітини мають кристалічну форму сніжинки. Однак під впливом навколишнього - негативних емоцій, стресових ситуацій, поганого харчування, вживання забрудненої води, структура молекули рідини в організмі видозмінюється. На основі цього виникають хвороби. Ми п’ємо таблетки, однак, першопричина недуг криється глибше. Якщо відновити кристалічну форму молекули рідини, хвороба відійде сама собою. Кристалографія - медицина майбутнього.

Чому розмножуються ракові клітини?

Оскільки прогнози провідних онкологів світу про подолання хвороби на зламі двох століть не підтвердилися, дубенський лікар продовжив досліди з клітинами та рідкими кристалами в організмі. Порівнюючи нормальну клітину з раковою, він зробив висновок: пухлинна клітина вміщує в собі 99,9 відсотків води, з великим вмістом натрію, калію (це - структура мертвої води). Клітини раку через великий вміст такої води погано розпізнають один одного, тому починають активно розмножуватися. Виникає рак.

- Вважаю, якщо нормалізувати в організмі структуру рідини, хвороба відійде. Зараз працюю над цим, - говорить Микола Дикун. - Онкологічні хвороби можна подолати!

- Як потрібно себе поводити, щоб не руйнувати сніжинок в організмі?

- Оскільки людина - рідкий кристал, то рідина в організмі (кров, лімфа) дуже реагує на настрій та самопочуття людини. Якщо вона пригнічена, відчуває страх, злість, заздрість, незадоволення, молекули крові, лімфи, слини викривляються. Погіршується обмін речовин. Якщо хороший настрій - сніжинки рідини відновлюються. Однак через постійні нервові навантаження нормальна структура води може не відновитися. Порада - не отруюйте себе негативними емоціями.

Коментар парапсихолога

Олега ЯРОЩУКА:

- Знахарі часто використовують воду в практиці, знаючи що найкраще інформація передається рідиною - водою, кров’ю, сечею... Найпростіший спосіб - начитування замовлянь на воду. Її дають випити пацієнту.

Дівчата, щоб приворожити хлопця, вливають наговорену воду у вино для жертви. Недоброзичливці надсилають прокльони опоненту, підливаючи наговорену рідину в чай чи підливають на поріг ворогу. Вода, наче губка, всмоктує інформацію і передає її в простір.

02.08.2006Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 02.08.2006p. 
На головну сторінку