Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №669 від 14.08.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Не час...

У Рівному пропонують заборонити проведення салютів і феєрверків на час АТО

Рішення рекомендувати городянам утриматися від проведення салютів і феєрверків на час АТО ухвалили цього тижня на засіданні Рівненського міськвиконкому його члени. Щоправда, рішення носить рекомендаційний характер. Воно, згідно чинного законодавства, має вступити в дію за 20 днів.

Ухвалою передбачається заборонити використання піротехнічних засобів (салютів, феєрверків) на території міста до моменту завершення антитерористичної операції.

Управлінню торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення міськвиконкому необхідно провести роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарської діяльності, що здійснюють її в галузі ресторанного господарства, щодо неухильного виконання цього рішення.

Під час засідання виконкому зазначалося, що не етично, коли в одному кінці міста ховають загиблого в АТО, а в іншому – влаштовують салюти.

Як вдалося переконатися автору цих рядків, сам міський голова Рівного Володимир Хомко не впевнений в ефективності такого рішення. По-перше, потрібно визначити ступінь відповідальності за порушення. По-друге, слід визначити міру покарання.

По першому, і другому на засіданні міськвиконкому навіть мова не велася…

14.08.2014Ярослав Тарасенко



Рівне-Ракурс №10 від 14.08.2014p. 
На головну сторінку