Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №669 від 14.08.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Олімпійська збірна

Урочисті проводи

На Олімпійській базі в Конча-Заспі (Київ) відбулися урочисті проводи юнацької олімпійської збірної України, до якої також увійшли спортсмени з Рівненської області. З 16 по 28 серпня українці змагатимуться на II літніх Юнацьких Олімпійських іграх в Нанкіні (Китай).

Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов привітав юнацьку олімпійську збірну України. Багато теплих слів на адресу юних олімпійців було висловлено президентом Національного Олімпійського Комітету України Сергієм Бубкою, віце-президентом Національного Олімпійського Комітету України, мером міста Київ Віталієм Кличко, представником Посольства Китайської Народної Респуб­ліки та іншими урядовцями.

Наших спортсменів проводжали також і представники Рівненщини начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Віталій Ліпський, його заступник – Петро Нагорний, голова відділення Національного Олімпійського Комітету України в Рівненській області, директор КЗ “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради - Микола Петренчук, а також рідні спортсменів та їхні тренери.

До складу збірної команди України включено шестеро рівненських спортсменів: Ілля Ковальов (пляжний волейбол, м. Рівне), Михайло Романчук (плавання, м. Рівне), Антон Комар (стрільба із лука, м. Березне), Максим Дуць (легка атлетика, м. Костопіль), Олександр Козубський (легка атлетика, м. Костопіль), Олексій Масик (боротьба греко-римська, м. Костопіль).

14.08.2014Петро Мимо



Рівне-Ракурс №10 від 14.08.2014p. 
На головну сторінку