Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №669 від 14.08.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Волейбол

“Регіна-МЕГУ-ОШВСМ” таки в суперлізі

Головний тренер рівненської волейбольної команди “Регіна-МЕГУ-ОШВСМ” Валерій Пархоменко, незважаючи на висловлювання скептиків, такі підтвердив участь колективу в Суперлізі. Команда подала заявку на участь і сподівається, що до початку сезону фінансові справи вдасться владнати. Пообіцяли допомогу в ОДА, а ось міська влада, через проблеми з бюджетом, поки що утрималася від обіцянок, хоча і не відкидає такої можливості у разі зміни ситуації в кращу сторону.

- Команду залишила низка волейболісток, які грали в основному складі – Вікторія Лимарєва, а також Валерія Соболь та Світлана Шаповалова, які прийшли до нас із “Орбіти”. Лимарєва гратиме у Фінляндії, а з Соболь та Шаповаловою ми вирішили не продовжувати контракти у зв’язку з фінансовими труднощами.

Зараз у складі команди працюють одинадцять волейболісток, в основному це - молодь, - відзначив Валерій Федорович.

- До підготовки приступили 15 липня. До нового сезону готуємося в Рівному. Зранку – тренажерний зал, ввечері – стадіон. Наступного тижня плануємо виїхати на водно-веслувальну базу, неподалік від міста – потренуємося ще й там. Гадаю, що на рахунок спарингів домовимося з “Волинню” та “Галичанкою”, але лише після того, як попрацюємо в ігровому залі. З м’ячами поки що працюємо лише на футбольному полі. Приблизно в середині серпня перейдемо до ігрового залу та чергуватимемо ці заняття з “тренажеркою” та стадіоном”, - прокоментував керманич команди підготовку до нового старту.

14.08.2014Петро Мимо



Рівне-Ракурс №10 від 14.08.2014p. 
На головну сторінку