Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №670 від 21.08.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Несмішні жарти

За вихідні дні невідомий “замінував” 4 об’єкти Львівської залізниці

За вихідні дні невідомий “замінував” 4 об’єкти Львівської залізниці

У суботу та неділю до чергових частин УМВС України на Львівській залізниці надійшло 4 повідомлення про нібито закладені вибухові пристрої на залізничних вокзалах. Усі сигнали були перевірені фахівцями, жоден з них не підтвердився. Ситуація знаходиться під повним контролем правоохоронних органів і жодних підстав для занепокоєння у городян не виникає.

Суботній ранок вивіявся неспокійний для транспортних підрозділів, телефонний мінувальник повідомив про заміновані залізничні вокзали станції Ужгород та Чернівці. На наступний день повторно повідомив про замінування вокзалу в Ужгороді, окрім цього ще й “замінував” вокзал у Рівному.

В усіх випадках невідомий повідомляв про бомби, нібито закладені в будівлях вокзалу. Правоохоронці евакуйовували з будівель вокзалів персонал і пасажирів. На місця, де за заявою “мінера” повинні були відбутися вибухи, виїжджали співробітники міліції, а також кінологи з собаками та вибухотехніки, які приступили до огляду приміщень. Усі загрози виявилися хибними.

Ретельна перевірка показала, що в будівлях відсутні будь-які вибухові пристрої і речовини. Робота вокзалів була відновлена в звичному режимі. На русі поїздів інцидент ніяк не позначився. Транспортна міліція встановлює особу, яка телефонувала. На разі відомо те, що дзвінок здійснювався з Луганської області та з одного того ж номеру телефону.

На усіх, буцімто замінованих об’єктах транспортними правоохоронцями були посилені заходи безпеки у зв’язку з даними повідомленнями.

За даними фактами внесено відомості в ЄРДР та розпочато кримінальні провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 259 КК України “Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності”.

21.08.2014



Рівне-Ракурс №10 від 21.08.2014p. 
На головну сторінку