Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №673 від 11.09.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Несподівано

Грабіжника затримали одразу

Грабіжника затримали одразу

Менше ніж за годину працівники роти патрульної служби Рівненського міськвідділу міліції затримали зловмисника, який, застосувавши силу, пограбував жінку.

Цього дня 35-річна рівнянка Ольга поверталася додому, коли зненацька до неї підбіг незнайомець та зірвав з її шиї золотий ланцюжок з хрестиком і зник. На місце події керівництвом Рівненського міськвідділу негайно була направлена група швидкого реагування та слідчо-оперативна група міськвідділу міліції.

Правоохоронці поспілкувавшись з потерпілою, негайно розпочали пошуки зловмисника. Жінка добре запам’ятала зовнішність та прикмети кривдника, завдяки чому працівники міліції оперативно затримали грабіжника неподалік від місця злочину.

Викрадачем виявися 33-річний житель Зарічненського району Ігор, який 18-го серпня повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за незаконний перетин державного кордону. Під час зовнішнього огляду в його кишенях правоохоронці виявили усі речі потерпілої.

- Мені потрібні були гроші, щоб дістатися додому, тому й вирішив пограбувати жінку — говорить Ігор. — Я хотів продати прикраси та поїхати додому, проте не встиг.

Даний факт зареєстрований в ЄРДР. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Підозрюваному оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу - домашній арешт строком на два місяці.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді поз­бавлення волі від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.

11.09.2014



Рівне-Ракурс №10 від 11.09.2014p. 
На головну сторінку