Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №678 від 16.10.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Виховання

В той час, коли батьки спали, діти… крали

До Здолбунівського РВ УМВС зателефонував невідомий чоловік, який розповів, що на території подвір’я одного із будинків районного центру троє молодиків намагаються потрапити до чужих авто, зазначивши, що ті пересуваються на мопеді.

Згодом до районного відділу міліції надійшла заява від 33-річного мешканця с. Здовбиця про те, що з його подвір’я хтось викрав скутер “Хонда” вишневого кольору. Одночасно до міліції звернулися і жителі м. Здолбунів із тим, що з їхніх авто, які стояли в дворі будинку, невідомі скоїли крадіжки. А саме з “ВАЗу-2101” викрали вогнегасник, аптечку, набір ключів, ковдру, викрутку, а з “Опеля-кадет” – документи на авто, посвідчення водія та чотири свічки запалювання.

Завдяки ефективним та злагодженим діям оперативників, встановлено причетність до крадіжок із автомобілів трьох неповнолітніх жителів с. Здовбиця.

На жаль, батьки зловмисників не змогли пояснити, чому, поки вони спали, їхні діти займалися крадіжками.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за крадіжку та незаконне заволодіння транспортним засобом. Неповнолітнім зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні правопорушень, які в минулому уже мали проблеми із законом, вчиняючи аналогічні дії.

Цей прикрий випадок вкотре яскраво засвідчив неналежний догляд батьків за своїми чадами, що і є однією із найголовніших причин підліткової злочинності.

16.10.2014



Рівне-Ракурс №10 від 16.10.2014p. 
На головну сторінку