Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №678 від 16.10.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Точка зору

Піар замість реальної роботи! Скільки ще будемо це терпіти?

Піар замість реальної роботи! Скільки ще будемо це терпіти?

Сьогодні ми вже звикли до того, що як тільки оголошуються вибори – то одразу можна зустріти кандидатів у народні депутати України в себе у дворі, місті чи селі. Людям це все набридло, коли з’являються старі депутати та починають знову обіцяти покращити життя населення, розповідають, що важко було працювати у тому режимі, слухати таке просто неможливо. Ми втомилися від усієї брехні, ми хочемо повністю змінити нашу Верховну Раду і бачити там абсолютно нових лідерів.

А особливо агітацію кандидатів важко зрозуміти тоді, коли у Верховній Раді приймають такі важливі усьому українському суспільству закони, а їх немає на своїх робочих місцях.

На Покрову, 14 жовтня, депутати Верховної Рада України розглядали особливі закони: “Проект Закону про систему спеціально уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції”, “Проект Закону про запобігання корупції”, “Проект Закону про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення”, “Проект Закону про засади державної антикорупційної політики в Україні (Антикорупційна стратегія) на 2014-2017 роки” та ще багато інших, не менш важливих, які є для нас історичними. А наш, так званий, “перевірений” кандидат Юрій Вознюк в цей час, замість того, щоб плідно працювати у Верховній Раді, роз’їжджає по селах з агітацією. Таким чином, складається враження, що чхати він хотів на важливі для народу рішення, хоча не виключаємо і того, що сьогодні було, як і раніше “регіональське кнопкодавство”.

Хіба для цього люди обирають депутатів? Хіба заради цього ми стояли на майданах? Цікаво, а що б мені сказав директор школи, якби я замість того, щоб іти на уроки до дітей, пішла б на офіційні заходи? А ось цей депутат собі дозволяє чинити саме так.

26 жовтня ми маємо унікальну можливість, адже зможемо вибрати нових людей та разом будувати нову країну, в якій немає місця корупції, а кожне місто чи село славиться своїм внеском у розвиток усієї країни, де депутати відстоюватимуть думку кожного українця, а “перевірені” будуть справді перевіреними і народ зустрічатиме їх із вдячністю, в якій не використовуватимуть адмінресурси для того, щоб зібрати людей на свою агітацію, бо ми самі схочемо прийти, щоб обговорити певні питання зі своїм обранцем. А головне, ми хочемо будувати країну, в якій кожний депутат виконуватиме свої головні функції - вірно служитиме народу, буде присутнім на своєму робочому місці та прийматиме рішення, які неабияк стосуються розквіту держави.

16.10.2014Мешканка смт. Клевань 1, вчитель Олександра Приварська



Рівне-Ракурс №10 від 16.10.2014p. 
На головну сторінку