Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №681 від 06.11.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#"Під чаркою"

Брат на брата…

Брат на брата…

Словесна перепалка між 46-річним Вадимом та 42-річним Олегом раптово спалахнула суботнього вечора. Менший брат, будучи у стані алкогольного сп’яніння тричі вдарив старшого ножем, завчасно взятим із собою.

У триповерховому будинку в селі Городище Рівненського району проживало три сім’ї, кожна мала свій поверх. До родини Вадима приїхали в гості друзі. Всі разом сіли вечеряти. Не обійшлося без оковитої. Що було потім – ніхто достеменно сказати не може. Але Олег пішов з помешкання Вадима, а коли повернувся – двері вже були закриті. Брат почав гримати у двері, образившись, що застілля продовжують без нього. В цей час господар разом із сином дивився телевізор і, не розуміючи, що коїться, пішов до виходу. Відкривши двері, Вадим побачив свого брата, в руках якого був ніж. У момент шарпанини, Олег вдарив Вадима двічі у грудну клітку та один раз у живіт. Пораненого чоловіка забрав син та одразу викликав швидку допомогу.

Зрозумівши, що накоїв, Олег втік з будинку і повернувся додому лише близько третьої години ночі, де його і затримали правоохоронці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, санкція якого передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років. Зловмиснику оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Місцеві мешканці говорять, що менший Олег, який проживав із співмешканкою, любив проводити свій час за чаркою.

Після операції потерпілий перебуває у реанімаційному відділенні Рівненської обласної клінічної лікарні.

Ведеться досудове розслідування, під час якого і будуть з’ясовані всі обставини події зазначеного вище інциденту.

06.11.2014



Рівне-Ракурс №10 від 06.11.2014p. 
На головну сторінку