Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №681 від 06.11.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол. Чемпіонат області

Без несподівнок: “МАЯК” - срібний, ФК “Гоща-АМАКО” - з бронзою

Перша ліга. 18 тур. “Случ” - “Гоща-АМАКО” - 0:1, “Сокіл” - “Маяк” - 0:2, ФК “Садове” - “Ізотоп-РАЕС” - 2:0, “ОДЕК” - “Волинь-Цемент” - 9:0.

Завершилися змагання в першій обласній лізі. Чемпіон Рівненщини визначився достроково. Удев’яте в своїй історії ним став оржівський “ОДЕК”, відкритим залишалося питання призерів. Несподіванок заключний тур не приніс, як “Маяк”, так і ФК “Гоща-АМАКО” зберегли за собою місця.

Сарненчани, пам’ятаючи осічку в першому колі у грі проти “Сокола”, цього разу в Радивилові з усією серйозністю віднеслися до суперника та впевнено перемогли з рахунком 2:0.

Єдиний гол Олега Буркальця приніс підсумкову перемогу гощанцям і втретє поспіль обласну “бронзу”…

Теоретичні шанси на третє місце зберігав “Ізотоп-РАЕС”, але для цього потрібно було обігрувати у гостях ФК “Садове” і чекати осічки гощанців у Березному. Проте садівчани, “набрали хід”, і зупинити їх навряд чи хтось спроможний. Перемога ФК “Садове” - 2:0, дозволила піднятися на одну сходинку та посісти п’яте місце. Погодьтесь, як для дебютанта – далеко не найгірший результат.

У матчі між чемпіоном “ОДЕКом” та аутсайдером – “Волинь-Цементом” вирішувалося лише одне завдання – здобуття форвардом оржівців Віктором Газицьким звання кращого голеадора чемпіонату. До останнього туру нападник з Оржева мав на рахунку 10 голів, а його конкурент – Олег Буркалець з ФК “Гоща-АМАКО” - на один більше. Тому, щоб гарантувати собі перемогу, господарям довелося розгромити суперника, відвантаживши йому 9 “сухих” м’ячів, автором п’яти з них став особисто Віктор Газицький.

Паралельно з дорослими колективами в чемпіонаті змагалися юнацькі. “Молодіжним” чемпіоном області став “Ізотоп-РАЕС”, випередивши на 4 очки сарненський “Маяк”, третім фінішував “ОДЕК”, на очко випередивши беренівський “Случ”.

Завдяки успішним виступам обох складів – “Маяк” із результатом - 66 очок став чемпіоном області у клубному заліку, другим фінішував “ОДЕК” (65), а третім – “Ізотоп-РАЕС” (64).

* з команди “Волинь-Цемент” (Здолбунів), згідно регламенту змагань (п.5.16), знято 1 очко за неявку команди юнаків на гру з “Ізотоп-РАЕС” (Кузнецовськ) 05.10.2014р.

06.11.2014



Рівне-Ракурс №10 від 06.11.2014p. 
На головну сторінку