Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №684 від 27.11.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Обережно - шахраї!

Це не гроші – це прикол

Це не гроші – це прикол

61-річна рівнянка близько опівдня звернулася до правоохоронців, повідомивши, що на проспекті Миру в обласному центрі, невідомі особи з допомогою шахрайства заволоділи її 400 доларами США. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення зловмисників.

Пенсіонерка поверталася додому з одного із банків Рівного. Кілька хвилин тому вона від брата із-за кордону отримала переказ. Та не встигла відійти й кількох метрів, як на її шляху з’явилася незнайомка, нахилившись прямо перед ногами жінки та підняла пачку перемотаних резинкою доларів.

- Бачите хтось загубив, що ж робити? Чекати чи що? – загадково промовила шахрайка.

Після цього вона попросила, щоб панянка побула біля неї. допоки та чекає, адже одній лячно. А вже за кілька хвилин запропонувала відійти в нелюдне місце, на що пенсіонерка погодилася. Зненацька до них підійшов чоловік, який розмовляв українською мовою з польським акцентом, і повідомив, що загубив свої “пеньонзи”, тобто знайдені долари – його гроші, які він негайно вимагав повернути.

- Ми зайшли у двір будинку, — розповідає пенсіонерка, - і тут раптом з’явився незнайомий мені чоловік,який почав кричати до нас, що це його долари. Проте жінка усе заперечувала і сказала, що в неї є долари, але то її гроші. І коли я дістала гроші, він раптово вихопив їх у мене і, склавши навпіл, за кілька хвилин повернув їх мені і зник.

Згодом ошукана рівнянка, відкривши гаманця, замість своїх грошей знайшла там 700 сувенірних доларів з написом “Це не гроші - це прикол”, після чого одразу звернулась до правоохоронців.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за шахрайство. Зловмисників розшукують.

Працівники міліції вкотре звертаються до всіх жителів обласного центру, щоб вони були обачними. Не довіряйли особам, які намагаються під будь-яким приводом заволодіти вашими коштами. Опинившись в подібній ситуації, не зволікаючи, телефонуйте “102”. Ваше оперативне повідомлення дозволить правоохоронцям швидко відреагувати і затримати шахраїв.

27.11.2014



Рівне-Ракурс №10 від 27.11.2014p. 
На головну сторінку