Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №686 від 15.12.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Візит

“Барометр професій” з Рівненщини слугуватиме безробітним у Кракові

“Барометр професій” з Рівненщини слугуватиме безробітним у Кракові

Вперше побували в Україні представники Краківського воєводського бюро праці. У Рівному польські колеги не лише презентували свої проекти щодо зміцнення людського капіталу, а й перейняли досвід служби зайнятості Рівненщини.

Поляки приїхали до Рівного на першу сесію Академії міського господарства в рамках угоди про співпрацю між Комітетом міського господарства Національної економічної палати у Варшаві, НУВГП та Рівненською облдержадміністрацією. Темою міжнародного зібрання обрали “Зміцнення людського капіталу в Рівненській області”, тож до складу делегації увійшли керівники Краківського воєводського бюро праці.

На подібність і відмінність у методах роботи звертали увагу польські гості під час екскурсії до Рівненського міського центру зайнятості та центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

У підсумку польські колеги висловили схвальні відгуки і, навіть, деяке здивування тим високим рівнем послуг і матеріально-технічної бази служби зайнятості, який побачили на Рівненщині. Наприклад, у Краків повезуть із собою багато зразків роздаткових інформаційних матеріалів. Тож український “Барометр професій” зможе послугувати й польським безробітним.

15.12.2014



Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2014p. 
На головну сторінку