Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №686 від 15.12.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Викрили

Любителям “полунички” “світить” до 5 років

Працівники відділу боротьби з кіберзлочинністю УМВС України в Рівненській області у результаті проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою “Павутина” викрили незаконну діяльність двох рівнян, які розміщували в мережі Інтернет файли порнографічного змісту.

Під час проведення операції міліціонери виявили сім фактів виготовлення, збуту та розповсюдження продукції порнографічного характеру, вилучили понад 25 тисяч гривень та шість одиниць комп’ютерної техніки.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника ВБК УМВС в області Сергія Голубова, під час моніторингу веб-ресурсів правоохоронці виявили на сторінці однієї із соціальних мереж більше десятка відеороликів порнографічного характеру, які любителі “полунички” розповсюджували у Всесвітній мережі. За даними фактами відкрито сім кримінальних проваджень.

Під час провадження досудового розслідування правоохоронці викрили злочинну діяльність 29-річного рівнянина Олександра, який виготовляв, збував і розповсюджував порнографічні предмети. Наразі зловмиснику повідомлено про підозру за частинами 1, 2, 3 статті 301 Кримінального кодексу України.

Крім того, любитель “полунички”, 22-річний рівнянин Андрій також не уникнув відповідальності. За розповсюдження через мережу Інтернет фотозображень порнографічного характеру йому повідомлено про підозру за частиною 1 статті 301 Кримінального кодексу України.

Проводяться досудові розслідування. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років, з конфіскацією порнографічної відеопродукції, засобів її виготовлення і демонстрування.

15.12.2014



Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2014p. 
На головну сторінку