Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №687 від 22.12.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Особа вбивці встановлена

І вдень, і вночі оперативники карного розшуку Рівненського райвідділу спільно з колегами обласного управління міліції безперервно працювали над резонансною подією, що сталася у селі Нова Українка Рівненського району цього тижня. І врешті, кропітка праця дала позитивний результат – зловмисника знайдено, він зізнався у скоєному.

71-річного Василя у будинку за місцем проживання знайшов без ознак життя племінник померлого, 40-річний рівнянин Микола. Слідчо-оперативна група зафіксувала тілесні ушкодження у вигляді саден потиличної ділянки голови та рани нижньої губи. А згідно з довідкою судово-медичної експертизи стало відомо, що смерть пенсіонера настала в результаті механічної асфіксії.

Відомості за даним фактом було внесено до ЄРДР за умисне вбивство. У результаті проведених оперативно-розшукових заходів зловмисника вдалося встановити. Йому оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Душогубом виявився знайомий та “колега по чарці” 45-річний місцевий мешканець Сергій. Чоловік пояснив, що 5 грудня ввечері разом випивали. І, звичайно, не обійшлося без суперечки, яка переросла у бійку. Сергій виявився сильнішим, відповідно зумів повалити на підлогу Василя та перекрив йому рота та ніс. Коли побачив, що господаря будинку вдалося втихомирити, відразу пішов додому.

В ході проведення досудового розслідування також стало відомо, що чоловік уже двічі раніше був судимий.

22.12.2014



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2014p. 
На головну сторінку