Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №688 від 25.12.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Смертельний вогонь

Покінчив життя самогубством

На Млинівщині молодий чоловік влаштував самопідпал. Подія трапилась близько 21-ої години у селі Іванівка. Лікарям не вдалось врятувати хлопця. За попереднім діагнозом, 80% шкіри зазнали опіків.

Обідньої пори вся родина 25-річного Михайла зібралася у нього вдома. Обід не обійшовся без оковитої. За столом між Михайлом, його братом Олексієм та їхніми батьками розгорілися чергові суперечки. За даними міліцейських обліків, у цій родині насильство в сім’ї вчиняється систематично. Михайло лютував, адже не міг зв’язатись із дружиною, яка відправилась у райцентр та довго не поверталась. Батько хлопця заснув, а мати пішла до сусідки, бо бачила, що син розійшовся не на жарт. Олексію тим часом зателефонували із сусіднього села, куди він і поїхав.

Суперечки у родині закінчувалися візитами правоохоронців. І цього разу Михайло був впевнений, що мати пішла викликати міліцію. “Знову в міліцію подзвонила?” - З докорами влетів у хату сусідки Михайло, а почувши ствердне “так”, пригрозив влаштувати підпал. Що саме хотів підпалити, жінки не здогадувалися. Після короткої суперечки син повернувся до свого господарства. За кілька хвилин мати та сусіди побачили, що на подвір’ї сина щось горить. Як виявилося, Михайло облив себе бензином та підпалив. Полум’я, що в секунді охопило тіло, загасили одягом. Залишаючись при свідомості, самогубця пішов до хати і ліг на ліжко, попросивши води.

Під час надання меддопомоги молодий чоловік помер.

Відкрито кримінальне провадження за частиною доведення до самогубства. Тіло померлого направлено в морг Млинівської ЦРЛ. Проводиться досудове розслідування.

25.12.2014



Рівне-Ракурс №10 від 25.12.2014p. 
На головну сторінку