Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №693 від 09.02.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нове обличчя

Оксана Лозова: “Партії потрібна не кількість, а якість”

Оксана Лозова: “Партії потрібна не кількість, а якість”

Нинішній рік – рік виборів до місцевих рад. Саме від цієї частини представницької влади сьогодні залежить вирішення дуже багатьох проблем. Враховуючи той факт, що за діючим законодавством половина місць в районних міських та обласних радах обирається за партійними списками – від того, кого політичні сили делегують в ради залежить їх продуктивна робота. Тому сьогодні дуже цікавим є те, як провідні політичні сили працюють на Рівненщині, і з чим вони йдуть до виборців.

Однією з самих молодих, але вже вельми успішних партій є Радикальна партія. Не так давно її обласну організацію очолила відомий лікар – Оксана Лозова. З нею і зустрівся автор.

Оксана Василівна, ви відомий дитячий лікар, чому вирішили піти в політику?

Дійсно, я двадцять сім років працюю лікарем в нашій Рівненській обласній дитячий лікарні, сьогодні керую педіатричним відділенням №2. Роботи вистачає. Однак вважаю, сьогодні після Революції Гідності кожен свідомий українець мусить брати участь в політичному житті. Це потрібно саме для того, аби партії перестали обслуговувати багатіїв та олігархів, а нарешті почали виконувати свою функцію – захищати інтереси простих людей.

Скажіть чим зараз живе Обласна організація Радикальної партії?

Ми є дійсно молодою політичною силою. Попри те, що на Рівненщині в місцевих радах у нас не має своїх представників на останніх виборах до парламенту багато мешканців області проголосували за нашу політичну силу. Тому, нам потрібно плідно працювати, аби наші виборці не почували себе зрадженими. Сьогодні розбудовуються партійні організації в усіх районах області. Радикальна Партія є відкритою для всіх, в той же час у наших рядах не буде “садоводів”, чиновників із заплямованою репутацією. Ми не боремося за кількість, бо вважаємо, що в партію повинні прийти кращі з кращих. Саме на це й націлена наша робота. Ми є ідеологічна політична сила, яка послідовно виступає за зміцнення держави , відстоює інтереси українців, прагне покращити добробут народу. Для цього кожен повинен працювати, при цьому вважаю, що прагнення за будь яку ціну отримати посади є неприпустимим, бо в наш час патріот повинен відповідати за власні дії.

09.02.2015Записав Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2015p. 
На головну сторінку