Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №693 від 09.02.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

У Рівному міліціонери ліквідували нарколабораторію

Співробіники сектору БНОН Рівненського міського відділу викрили злочинну діяльність 32-річного рівнянина Олега, який у власній квартирі організував виготовлення особливо небезпечного наркотику — метамфетамін.

У ході проведення санкціонованого обшуку міліціонери виявили в помешканні зловмисника колби, холодильник та інше лабораторне обладнання для виготовлення психотропної речовини. Крім того, вилучили понад десять літрів соляної кислоти та різні пігулки.

Зі слів Олега, він займався виготовленням наркотику для себе, оскільки давно вживає метамфетамін.

— Відомості вненесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 313 Кримінального кодексу України (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням), — зазначив начальник ВБНОН УМВС України в Рівненській області Ігор Крутій.

Все вилучене міліціонери направили для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Чоловік неодружений, ніде не працюючий, до кримінальної відповідальності в Україні не притягувався. В 2009 році був депортований зі Сполучених Штатів Америки, де, як розповідає Олег, відбував покарання у вигляді шести років ув’язнення за замах на вбивство.

09.02.2015



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2015p. 
На головну сторінку